Έξω από την κουζίνα

Πρόσκληση

xorigos_300x300 (2)

Έχω την χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσω στην 5η Παγκρήτια Έκθεση , Κρήτη, η μεγάλη συνάντηση. Θα πραγματοποιηθεί από  αύριο Πέμπτη 2  Ιουνίου ως την Κυριακή 5 Ιουνίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο Νέο Φάληρο.   Προϊόντα, γεύσεις , υπηρεσίες, τουρισμός, πολιτισμός και πολλές αξιόλογες  παράλληλες εκδηλώσεις γαστρονομικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος. 

header1

Θα είμαστε κι εμείς εκεί και θα χαρούμε να σας δούμε! Το site “ Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους” (www.cretangastronomy.gr)  είναι χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης  και περιλαμβάνεται σε μια παρουσίαση το

Σάββατο 4-6-2016 από τις 2.30 ως τις 2.45.

Φυσικά θα περιφερόμαστε και άλλες ώρες εκεί, και θα χαρούμε να σας δούμε!

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!

Δείτε εδώ το πρόγραμμα για όλες τις μέρες:

http://pagritiaekthesi.gr/

Καλό μήνα! 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο