Έξω από την κουζίνα

Τρία χρόνια!

Τρία χρόνια!
Τρία χρόνια!

Πέρασαν κιόλας τρία χρόνια από την πρώτη ανάρτηση σ’ αυτό το blog.
6 Ιουλίου 2010.
Ξεκίνησα νομίζοντας ότι γνώριζα πολλά πράγματα για την κρητική κουζίνα. Διαπιστώνω ότι ότι είναι ατελείωτα όσα δεν ξέρω.

 

Τρία χρόνια!

Απολαμβάνω ακόμη την ενασχόληση με το blog, το ψάξιμο και τις συζητήσεις με παλιές μαγείρισσες, τις πληροφορίες από παραγωγούς, την ανακάλυψη παλιών σχεδόν ξεχασμένων τεχνικών και συνταγών.

Μα περισσότερο από όλα με ευχαριστεί η αποδοχή που έχει αυτή η προσπάθεια  από τις υπόλοιπες foodbloggers και από τους πάρα πολλούς πια αναγνώστες. 


385 αναρτήσεις,  
8451 σχόλια,  
656 αναγνώστες από τον blogger, 
4119  από το facebook!  

Σας ευχαριστώ …

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο