Έξω από την κουζίνα

Αλάτι & πιπέρι

Αλάτι & πιπέρι
Τα καλά λόγια είναι ένας καλός τρόπος για να αρχίζει ο μήνας!
Αλάτι & πιπέρι
Απολαμβάνω τα περιοδικά συνταγών και έχω αμέτρητα. Είναι η
κυριακάτικη  (και όχι μόνο) χαλάρωσή μου.
Το τελευταίο στο οποίο έχω κολλήσει είναι το «Αλάτι & πιπέρι» με διευθύντρια σύνταξης τη κ. Νανά Δαρειώτη. Όσοι έχουν ασχοληθεί με έντυπα συνταγών γνωρίζουν και το
όνομα και το κύρος της στο χώρο. Ακόμη όμως κι αν δεν ασχολείται κάποιος με τους διευθυντές σύνταξης και τους αρχισυντάκτες  αυτών των περιοδικών δεν μπορεί παρά να έχει εντοπίσει  ότι μερικά από τα πιο σπουδαία ονόματα  γράφουν συνταγές στο «Αλάτι & πιπέρι»
.
Αλάτι & πιπέρι
Έχουν κυκλοφορήσει έξι τεύχη αυτού του
περιοδικού, το ένα καλύτερο από το άλλο. Εκτός των άλλων  το περιοδικό  στο δισέλιδο «Χρήσιμο οδηγό» του, έχει
καθιερώσει ένα μικρό σημείωμα  σε κάθε
τεύχος όπου προτείνεται σαν αγαπημένο ένα blog.
Την πρώτη φορά που ξεφύλλισα το τελευταίο  (6 ο  τεύχος) δεν το είδα. Ούτε και τη δεύτερη.
Βλέπετε, την πρώτη φορά κάνω ένα βιαστικό ξεφύλλισμα , την δεύτερη βλέπω τις συνταγές
και την τρίτη τις προτάσεις και τα σημειώματα. Αυτή λοιπόν τη φορά, η πρόταση
αφορά το δικό μου blog.
Μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά μου;
Αλάτι & πιπέρι
Ευχαριστώ πολύ την κυρία Δαρειώτη που μου
έκανε αυτή την τιμή. Δεν είναι λίγο να σε παινεύει μια κυρία με την εμπειρία
και την αξιοσύνη της . Χαίρομαι που επισημαίνει τις αδυναμίες της εμφάνισης
γιατί με ωθεί να  επισπεύσω τις αλλαγές
που σκέφτομαι. Τώρα το καλοκαίρι που θα έχω περισσότερο χρόνο ελπίζω να τα
καταφέρω …
Ευχαριστώ κ. Δαρειώτη και εύχομαι καλή συνέχεια στο “Αλάτι & πιπέρι”
Καλό μήνα σε όλους!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο