Τα καλά λόγια είναι ένας καλός τρόπος για να αρχίζει ο μήνας!
Απολαμβάνω τα περιοδικά συνταγών και έχω αμέτρητα. Είναι η
κυριακάτικη (και όχι μόνο) χαλάρωσή μου.
Το τελευταίο στο οποίο έχω κολλήσει είναι το «Αλάτι & πιπέρι» με διευθύντρια σύνταξης τη κ. Νανά Δαρειώτη. Όσοι έχουν ασχοληθεί με έντυπα συνταγών γνωρίζουν και το
όνομα και το κύρος της στο χώρο. Ακόμη όμως κι αν δεν ασχολείται κάποιος με τους διευθυντές σύνταξης και τους αρχισυντάκτες αυτών των περιοδικών δεν μπορεί παρά να έχει εντοπίσει ότι μερικά από τα πιο σπουδαία ονόματα γράφουν συνταγές στο «Αλάτι & πιπέρι»
.
κυριακάτικη (και όχι μόνο) χαλάρωσή μου.
Το τελευταίο στο οποίο έχω κολλήσει είναι το «Αλάτι & πιπέρι» με διευθύντρια σύνταξης τη κ. Νανά Δαρειώτη. Όσοι έχουν ασχοληθεί με έντυπα συνταγών γνωρίζουν και το
όνομα και το κύρος της στο χώρο. Ακόμη όμως κι αν δεν ασχολείται κάποιος με τους διευθυντές σύνταξης και τους αρχισυντάκτες αυτών των περιοδικών δεν μπορεί παρά να έχει εντοπίσει ότι μερικά από τα πιο σπουδαία ονόματα γράφουν συνταγές στο «Αλάτι & πιπέρι»
.
Έχουν κυκλοφορήσει έξι τεύχη αυτού του
περιοδικού, το ένα καλύτερο από το άλλο. Εκτός των άλλων το περιοδικό στο δισέλιδο «Χρήσιμο οδηγό» του, έχει
καθιερώσει ένα μικρό σημείωμα σε κάθε
τεύχος όπου προτείνεται σαν αγαπημένο ένα blog.
περιοδικού, το ένα καλύτερο από το άλλο. Εκτός των άλλων το περιοδικό στο δισέλιδο «Χρήσιμο οδηγό» του, έχει
καθιερώσει ένα μικρό σημείωμα σε κάθε
τεύχος όπου προτείνεται σαν αγαπημένο ένα blog.
Την πρώτη φορά που ξεφύλλισα το τελευταίο (6 ο τεύχος) δεν το είδα. Ούτε και τη δεύτερη.
Βλέπετε, την πρώτη φορά κάνω ένα βιαστικό ξεφύλλισμα , την δεύτερη βλέπω τις συνταγές
και την τρίτη τις προτάσεις και τα σημειώματα. Αυτή λοιπόν τη φορά, η πρόταση
αφορά το δικό μου blog.
Μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά μου;
Βλέπετε, την πρώτη φορά κάνω ένα βιαστικό ξεφύλλισμα , την δεύτερη βλέπω τις συνταγές
και την τρίτη τις προτάσεις και τα σημειώματα. Αυτή λοιπόν τη φορά, η πρόταση
αφορά το δικό μου blog.
Μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά μου;
Ευχαριστώ πολύ την κυρία Δαρειώτη που μου
έκανε αυτή την τιμή. Δεν είναι λίγο να σε παινεύει μια κυρία με την εμπειρία
και την αξιοσύνη της . Χαίρομαι που επισημαίνει τις αδυναμίες της εμφάνισης
γιατί με ωθεί να επισπεύσω τις αλλαγές
που σκέφτομαι. Τώρα το καλοκαίρι που θα έχω περισσότερο χρόνο ελπίζω να τα
καταφέρω …
έκανε αυτή την τιμή. Δεν είναι λίγο να σε παινεύει μια κυρία με την εμπειρία
και την αξιοσύνη της . Χαίρομαι που επισημαίνει τις αδυναμίες της εμφάνισης
γιατί με ωθεί να επισπεύσω τις αλλαγές
που σκέφτομαι. Τώρα το καλοκαίρι που θα έχω περισσότερο χρόνο ελπίζω να τα
καταφέρω …
Ευχαριστώ κ. Δαρειώτη και εύχομαι καλή συνέχεια στο “Αλάτι & πιπέρι”
Καλό μήνα σε όλους!
Μπράβο σου Βαγγελιώ μου!
Εχεις ένα από τα πιο άρτια ενημερωμένα blogs και σου αξίζουν πολλές αναφορές σ' αυτό!
Φιλιά, καλό μήνα!
Αισιόδοξα δημιουργικά ξεκινά ο μήνας, λοιπόν! 🙂 Συγχαρητήρια, κυρία μου!! Τώρα το καλοκαίρι που θα υπάρχει χρόνος… γενικότερα… θα μαζέψω τις αγαπημένες μου συνταγές και θα σου τις στείλω για εκτέλεση. Στη συνέχεια μπορεί να βρεθούμε για μια γευστική αξιολόγηση μεταξύ ρακής και κυμάτων. Τι λες; χιχιχιχι! Βραβευμέεεεεεενη μου!!!!
σμακ
Μπράβο για την αναφορά Βαγγελιώ μου, μπράβο!
Το blog σου είναι πραγματικά πολύ προσεγμένο και ακριβέστατο!
Δεν γνώριζα το συγκεκριμένο περιοδικό, δεν έχει τύχει να το δω στα περίπτερα!
Θα το έχω υπόψη όμως!
Φιλιά!
Μπράβο!
Καλό μήνα!
Μπράβο Βαγγελιώ μου! Αξίζεις την κάθε καλή προβολή από τα περιοδικά του χώρου, γιατί οι συνταγές σου είναι θησαυρός! Θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν είναι μόνο η καρδιά και το μεράκι που κάνουν τούτη την σελίδα να ξεχωρίζει, είναι και η παιδεία σου στον τομέα που λέγεται Κρητική γαστρονομία και πολιτισμός!
Συγχαρητήρια! Με το καλό και στο δικό σου best seller!
Μπράβο Βαγγελιώ μου! Σου αξίζει η αναγνώριση αυτή και πέρα από το χώρο των food blogs. Διαφυλάσσεις την Κρητική παράδοση με όλη σου την αγάπη και το ζήλο που της πρέπει! Συγχαρητήρια! Καλό μήνα! 🙂
ωωω!εξαιρετικά και πανάξια! Το έχω ξεφυλλίσει κι εγώ,, καλό,πολύ καλύτερο από το ΒημαGourmet που είχε την ευθύνη του επίσης η Ν.Δαρειώτη…βεβαια εμένα το αγαπημένο μου είναι ο Γαστρονόμος 🙂
Μπραβο Βαγγελιω!
Ειναι ωραιο να αναγνωριζεται η δουλεια σου και εσυ κανεις εξαιρετικη δουλεια με το blog σου! Δεν νομιζω να υπαρχει κατι παρομοιο στην ελλνικο χωρο, μια συλλογη με τοσες παραδοσιακες συνταγες, πληροφοριες και αναλυτικη εκτελεση! Σου ευχομαι να εχεις το κουραγιο να συνεχισεις για πολλα χρονια ακομη!
Φιλια!
Συγχαρητήρια Βαγγελιώ μου σου αξίζει γιατί κάνεις εξαιρετική δουλειά και χαίρομαι που αναγνωρίζεται!!!Και πάλι πολλά μπράβο!!!
Φιλιά πολλά!
Μπράβο σου Βαγγελιώ μου, το αξίζεις να αναφέρεσαι και στα περιοδικά γιατί η δουλειά που κάνεις στη διάσωση της κρητικής παράδοσης στην κουζίνα είναι πολύ σημαντική! Καλές συνέχειες!
Σας ευχαριστώ για τα κολακευτικά σχόλια! Να είστε καλά. Όλες κάνουμε ότι μπορούμε και η δουλειά των food bloggers είναι σε πολλές περιπτώσεις ισάξια της δουλειάς επαγγελματιών.
Μπράβο, Βαγγελιώ μου! Σου αξίζει και με το παραπάνω αυτή η αναφορά! Στο μπλογκ σου φαίνεται πάντα το μεράκι και η αγάπη σου για την κρητική αλλά και την ελληνική κουζίνα γενικότερα!
Φιλάκια πολλά!
μπραβο σου και συγχαρητηρια.
την νανα δαρειωτη την γνωριζω, εξ αποστασεως φυσικα, και απο ο,τι γνωριζω ειναι μια εγκυρη παρουσια στην ελληνικη γαστρονομια.
και εγω ανατρεχω συχνα πυκνα στο μπλογκ σου οπως εξ αλλου γνωριζεις! 🙂
Υπέροχα! Πάντα τέτοια! Σας παρακολουθώ και σας συμβουλεύομαι συχνά πυκνά 🙂