Ημιμαραθώνιος Κρήτης Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Ο Σύλλογος ΑΘΛΗ.Σ.Υ διοργανώνει την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2017 για τρίτη  χρονιά τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης (21χλμ) και για τέταρτη  χρονιά τους παράλληλους αγώνες δρόμου Arkalochori Street Run 5χλμ – 10χλμ – 1000 μέτρων στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης.
 

Σκοπός των αγώνων είναι να προβληθεί πόσο σημαντική είναι για την υγεία μας η άσκηση. Το τρέξιμο και το περπάτημα είναι η πιο εύκολη άσκηση καθώς είναι οι πιο φυσικές κινήσεις του ανθρώπου.

Στον αγώνα μπορούν να τρέξουν και να περπατήσουν άνθρωποι με οποιαδήποτε  φυσική κατάσταση και κάθε ηλικίας, από 6 έως 106 χρονών!

Τα πακέτα συμμετοχών έχουν εξαντληθεί εδώ και μέρες μετά και τα εξαιρετικά διαφημιστικά σποτ που έγιναν viral και έκαναν γνωστή τη διοργάνωση πανελλαδικά αλλά και στο εξωτερικό!

 

Ακόμα και αν δεν συμμετέχετε, σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε τον τόπο μας σαν επισκέπτης και θεατής την Κυριακή καθώς, εκτός από τον συναρπαστικό αγώνα, το ενδιαφέρον σας θα κρατήσουν αμείωτο παράλληλες εκδηλώσεις μουσικού και γαστρονομικού ενδιαφέροντος! Καλώς να ορίσετε! 

Χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της και στην σελίδα της στο facebook: 

 

http://www.cretehalfmarathon.com/

https://www.facebook.com/cretehm/?ref=br_rs

Print Friendly, PDF & Email