Άρθρα

Ο πιο χορταστικός ανοιξιάτικος διαγωνισμός!

Ο πιο χορταστικός ανοιξιάτικος διαγωνισμός!

Δύο απολαυστικά “πακέτα”, δώρα για τους φίλους της σελίδας μας!

Ο πιο χορταστικός ανοιξιάτικος διαγωνισμός!

Αποχαιρετάμε τον Φεβρουάριο και υποδεχόμαστε την Άνοιξη με έναν διαγωνισμό γεμάτο νόστιμες λιχουδιές! Οι φίλοι και συνεργάτες μας στα Μερακλίδικα από την οικογένεια Κυριακάκη και εμείς σας στρώνουμε το τραπέζι και χαρίζουμε σε 2 τυχερούς από 1 πακέτο με λαχταριστά ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΑ προϊόντα!

Κάθε πακετό δώρων περιέχει από 1 συσκευασία από τα εξής:
✅γλυκά μυζηθροπιτάκια 500gr
✅ξινά τυροπιτάκια 500gr
✅χορτοπιτάκια τηγανιού 500gr
✅κρητική χορτόπιτα 3 τεμαχίων
✅σφακιανή πίτα 3 τεμαχίων
✅σπιτικά ντολμαδάκια 250gr
✅πίτσα Creta 3 τεμαχίων
✅τυροπιτάκια φούρνου 700gr
✅λουκανικοπιτάκια φούρνου 700gr
✅μπουγάτσα 600gr

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό:

  1. Κάνετε like στην σελίδα της εταιρείας Μερακλίδικα από την οικογένεια Κυριακάκη στο facebook εδώ
  2. Κάνετε like στο video του διαγωνισμού στο facebook και γράψτε μας στα σχόλια με ποιους θέλετε να μοιραστείτε τα ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΑ δώρα!

Αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση με το σχόλιό σας για να είστε εσείς ο ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν τα ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΑ πακέτα δώρων, προσφορά της οικογένειας Κυριακάκη και του Κρήτη: Γαστρονομικός Περίπλους!

Οι συμμετοχές μέσω inbox μηνύματος δεν θα γίνονται δεκτές!

Ο πιο χορταστικός ανοιξιάτικος διαγωνισμός!

★Στην κλήρωση θα πάρουν μέρος όλοι όσοι αφήσουν σχόλιο μέχρι και το Σάββατο 9 Μαρτίου!
★Η κλήρωση για την ανάδειξη των 2 τυχερών νικητών θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας και θα ειδοποιηθούν άμεσα με προσωπικό μήνυμα.
★Η παραλαβή των δώρων γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία της εταιρείας (Ειρήνης & Φιλίας 53, Άγιος Ιωάννης «Χωστός» Ηράκλειο, Κρήτη) από τους νικητές της κλήρωσης ή κάποιον αντιπρόσωπό τους (συγγενή, φίλο κλπ.) που θα ορίσουν.

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Ο διαγωνισμός περιέχει τοποθέτηση προϊόντος.  Προβάλλουμε αποκλειστικά προϊόντα  που ταιριάζουν με την φιλοσοφία του site και που χρησιμοποιούμε κι εμείς οι ίδιοι.

Μανόλης Κουκουρίκος

Ο Μανόλης είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση του εμπορικού κομματιού του cretangastronomy.gr. Σπούδασε Βιομηχανική Διοίκηση & Τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και καταρτίστηκε σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο Digital Marketing. Η σχέση του με το φαγητό έχει περάσει από πολλά στάδια (ναι έχει υπάρξει και street food junkie) και εξελίσσεται καθημερινά αλλά πλέον έχοντας και σαν οδηγό τη σελίδα, η μαγειρική αποτελεί μια αγαπημένη του ασχολία.

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο