Μενού εβδομάδας

Μενού 11: Από 16-3-2025 ως 22-3-2025

Μενού 11: Από 16-3-2025 ως 22-3-2025

Οι προτάσεις μας για την επόμενη εβδομάδα είναι και σήμερα εδώ. Προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς στο σαββατιάτικο ραντεβού που έχουμε καθιερώσει χρόνια τώρα! Ευχαριστούμε που στηρίζετε τη στήλη. Και αυτήν την εβδομάδα υπάρχουν στο μενού πιάτα για νηστεύοντες και μη νηστεύοντες. Ελπίζουμε να σας δώσουν ιδέες και αυτήν τη φορά και να διευκολύνουν την καθημερινότητά σας!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή  16-3-2025

Παστίτσιο

Μενού 11: Από 16-3-2025 ως 22-3-2025

 

ή χταπόδι κοκκινιστό

Μενού 11: Από 16-3-2025 ως 22-3-2025

 

Δευτέρα 17-3-2025

Αγκινάρες λαδερές ή με γιαούρτι

Μενού 11: Από 16-3-2025 ως 22-3-2025

 

Τρίτη  18-3-2025

Σουτζουκάκια σμυρνέικα

Μενού 11: Από 16-3-2025 ως 22-3-2025

 

ή καλαμαράκια του κουτιού με κρεμμύδια και σάλτσα μελιού

Μενού 11: Από 16-3-2025 ως 22-3-2025

 

Τετάρτη 19-3-2025

Ρεβίθια ή μπίζα με πράσα και σπανάκι

Μενού 11: Από 16-3-2025 ως 22-3-2025

 

ή μπίζα ή ρεβίθια με μάραθα

Μπίζα (μαναρόλια) ή ρεβίθια με μάραθα

Πέμπτη 20-3-2025

Κοτόπουλο με πατάτες μπλουμ

Μενού 11: Από 16-3-2025 ως 22-3-2025

 

ή σουπιές στιφάδο

Μενού 11: Από 16-3-2025 ως 22-3-2025

Παρασκευή 21-3-25

Μακαρόνια με πολύχρωμη σάλτσα λάχανου

Μενού 11: Από 16-3-2025 ως 22-3-2025

Σάββατο  22-3-2025

Γιουβέτσι με τόνο ή άλλο ψαρικό κονσέρβας

Μενού 11: Από 16-3-2025 ως 22-3-2025

 

ή κουνουπίδι με μάραθα γιαχνί (και με χοχλιούς, αν θέλουμε)

Μενού 11: Από 16-3-2025 ως 22-3-2025

 

Σαλάτες

Πράσινη εποχής με ντρέσινγκ πορτοκαλιού

Μενού 11: Από 16-3-2025 ως 22-3-2025

 

Ταραμοσαλάτα

Μενού 11: Από 16-3-2025 ως 22-3-2025

 

Μακαρονοσαλάτα

Μενού 11: Από 16-3-2025 ως 22-3-2025

 

Μπρόκολο βραστό με σάλτσα μελιού

Μενού 11: Από 16-3-2025 ως 22-3-2025

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Τηγανητά μανιτάρια

Μενού 11: Από 16-3-2025 ως 22-3-2025

 

Πουρές πατάτας

Μενού 11: Από 16-3-2025 ως 22-3-2025

 

Τηγανητές ελιές

Μενού 11: Από 16-3-2025 ως 22-3-2025

 

Τυροπιτάκια χωρίς φύλλο

Μενού 11: Από 16-3-2025 ως 22-3-2025

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κουλουράκια πορτοκαλιού και λεμονιού

Μενού 11: Από 16-3-2025 ως 22-3-2025

 

Τάρτα με κρέμα πορτοκαλιού

Μενού 11: Από 16-3-2025 ως 22-3-2025

 

Μπισκοτάκια μήλου

Μενού 11: Από 16-3-2025 ως 22-3-2025

 

Ταχινόπιτα σιροπιαστή, αλάδωτη

Μενού 11: Από 16-3-2025 ως 22-3-2025

 

Κέικ μανταρίνι-σοκολάτα

Μενού 11: Από 16-3-2025 ως 22-3-2025

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο