Δημοφιλείς

Οι δημοφιλείς συνταγές του Φεβρουαρίου 2025

Οι δημοφιλείς συνταγές του Φεβρουαρίου 2025

Τι είδατε περισσότερο τον μήνα που πέρασε; Πολλές συνταγές με εσπεριδοειδή (γλυκά και μαρμελάδες), αρκετές παλιές αλλά και 2-3 ολοκαίνουριες. Εμφανίστηκαν πολύ γρήγορα στην πρώτη δεκάδα και είναι ό,τι πρέπει και για τον Μάρτιο, είτε νηστεύετε είτε όχι. Φυσικά οι αναρτήσεις για τα γλυκά της Αποκριάς, τις αλμυρές πίτες και το μενού του αποκριάτικου διήμερου, σάρωσαν κυριολεκτικά, αλλά όπως έχω πει σ’ αυτό το post βάζω μόνο μεμονομένες συνταγές.

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές!

 

  1. Μπάρες βρώμης χωρίς ψήσιμο

Οι δημοφιλείς συνταγές του Φεβρουαρίου 2025

 

  1. Μπριζόλες φούρνου

Οι δημοφιλείς συνταγές του Φεβρουαρίου 2025

 

  1. Απλοί χωριάτικοι τηγανίτες

 

  1. Περγαμόντο γλυκό του κουταλιού

Οι δημοφιλείς συνταγές του Φεβρουαρίου 2025

 

  1. Κουλουράκια πορτοκαλιού «όλα από ένα», νηστίσιμα!

Οι δημοφιλείς συνταγές του Φεβρουαρίου 2025

 

  1. Κουλουράκια πορτοκαλιού με ελαιόλαδο

Οι δημοφιλείς συνταγές του Φεβρουαρίου 2025

 

  1. Κόκκινες φακές σούπα

Οι δημοφιλείς συνταγές του Φεβρουαρίου 2025

 

  1. Λεμόνι γλυκό του κουταλιού

Οι δημοφιλείς συνταγές του Φεβρουαρίου 2025

 

  1. Γαλακτομπούρεκο κλασικό

Οι δημοφιλείς συνταγές του Φεβρουαρίου 2025

 

  1. Μαρμελάδα περγαμόντο

Οι δημοφιλείς συνταγές του Φεβρουαρίου 2025

 

  1. Μαρμελάδα πορτοκάλι

Οι δημοφιλείς συνταγές του Φεβρουαρίου 2025

 

  1. Κόλλυβα κρητικά

Οι δημοφιλείς συνταγές του Φεβρουαρίου 2025

 

Στο κολάζ της πρώτης φωτογραφίας όπως πάντα οι πιο δημοφιλείς αλλά και οι επόμενες της εικοσάδας. Σας ευχαριστούμε που για άλλη μια χρονιά εμπιστευτήκατε χρονιάρες μέρες τη σελίδα μας. Σας ευχαριστούμε για την αλληλεπίδραση, τα καλά λόγια, τα σχόλια, και τις πολλές πολλές επισκέψεις σας και αυτόν τον μήνα!

Καλό μήνα σε όλο τον Κόσμο!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο