Δημοφιλείς

Οι δημοφιλείς συνταγές του Ιανουαρίου 2025

Οι δημοφιλείς συνταγές του Ιανουαρίου 2025

Όπως συνήθως, η πρώτη ανάρτηση και αυτού του μήνα αφορά τις δημοφιλείς συνταγές του προηγούμενου. Τι είδατε λοιπόν περισσότερο τον μήνα που πέρασε; Οι πιο δημοφιλείς συνταγές του Ιανουαρίου είναι παρακάτω, άλλες παλιές, άλλες καινούριες άλλες γλυκές άλλες αλμυρές! Κάποιες είναι σταθερά στη λίστα των δημοφιλών, κάποιες είναι νεοεισερχόμενες…

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές! 

  1. Χοιρινές μπριζόλες στον φούρνο

Οι δημοφιλείς συνταγές του Ιανουαρίου 2025

 

  1. Απλοί χωριάτικοι τηγανίτες

Οι δημοφιλείς συνταγές του Ιανουαρίου 2025

 

  1. Χοιρινά κότσια στη γάστρα

 

  1. Κόκκινες φακές σούπα

Οι δημοφιλείς συνταγές του Ιανουαρίου 2025

 

  1. Περγαμόντο γλυκό του κουταλιού

Οι δημοφιλείς συνταγές του Ιανουαρίου 2025

 

  1. Ζυμαρόπιτα ή αλευρόπιτα

Οι δημοφιλείς συνταγές του Ιανουαρίου 2025

 

  1. Σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια

Οι δημοφιλείς συνταγές του Ιανουαρίου 2025

 

  1. Πατατοσαλάτα με ρίγανη και πορτοκάλι

Οι δημοφιλείς συνταγές του Ιανουαρίου 2025

 

  1. Βασιλόπιτα Κρήτης

Οι δημοφιλείς συνταγές του Ιανουαρίου 2025

 

  1. Ψωμίς σικάλεως στη γάστρα χωρίς ζύμωμα

Οι δημοφιλείς συνταγές του Ιανουαρίου 2025

 

  1. Μαρμελάδα πορτοκάλι

Οι δημοφιλείς συνταγές του Ιανουαρίου 2025

 

  1. Στειακά βουτήματα μπύρας

Οι δημοφιλείς συνταγές του Ιανουαρίου 2025

 

Όπως πάντα στο κολάζ της πρώτης εικόνας μπαίνουν και φωτογραφίες από τις συνταγές που ακολουθούν σε δημοφιλία. Αν μαζεύω τις επισκέψεις σ’ εκείνες με τα εσπεριδοειδή, ξεπερνούν οποιαδήποτε άλλη! Εμ, στις δόξες τους είναι!

Σας ευχαριστούμε που και το νέο έτος μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη, τα σχόλια και τις σταθερά αυξανόμενες από χρονιά σε χρονιά επισκέψεις σας! Να είστε καλά!

Καλό μήνα!

 

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο