Μενού εβδομάδας

Μενού 4:  Από 26-1-2025 ως 1-2-2025

Μενού 4:  Από 26-1-2025 ως 1-2-2025

Φτάσαμε κιόλας στο μενού 4 toy 2025! Ακόμη προχθές μου φαίνεται πως είχαμε Πρωτοχρονιά, αλλά οι μέρες περνούν. Προτάσεις εποχής και γι αυτήν την εβδομάδα. Ελπίζουμε να τις βρείτε ενδιαφέρουσες και χρήσιμες!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 26-1-2025

Ψητό κατσαρόλας

Μενού 4:  Από 26-1-2025 ως 1-2-2025

 

 

Δευτέρα  27-1-2025

Χωριάτικη ομελέτα με πατάτες και ξινομυζήθρα ή φέτα

Μενού 4:  Από 26-1-2025 ως 1-2-2025

 

 

Τρίτη  28-1-2025

Χόντρος ή ρύζι με σύγλινα

Μενού 4:  Από 26-1-2025 ως 1-2-2025

 

 

Τετάρτη  29-1-2025

Ρεβίθια,  αρωματική σούπα

Μενού 4:  Από 26-1-2025 ως 1-2-2025

 

 

Πέμπτη  30-1-2025

Κεφτέδες με κριθαράκι στην κατσαρόλα

Κεφτέδες με κριθαράκι στην κατσαρόλα

 

 

 

Παρασκευή  31-1-2025

Σπανακόρυζο κοκκινιστό

Σπανακόρυζο κοκκινιστό

 

 

 

Σάββατο  1-2-2025

Φιλέτα ψαριού με ελιές

Μενού 4:  Από 26-1-2025 ως 1-2-2025

 

 

Σαλάτες

Απλή παντζαροσαλάτα

Μενού 4:  Από 26-1-2025 ως 1-2-2025

 

ή παντζάρια γιαχνί

Παντζάρια γιαχνί!

 

Βραστά χόρτα

Μενού 4:  Από 26-1-2025 ως 1-2-2025

 

 Χειμωνιάτικη σαλάτα με φιλέτο καπνιστού κοτόπουλου

Μενού 4:  Από 26-1-2025 ως 1-2-2025

 

 

Συνοδευτικά, συμπληρώματα, λιχουδιές

Ψωμί σίκαλης χωρίς ζύμωμα

Ψωμί σίκαλης στη γάστρα, χωρίς ζύμωμα!

Τηγανητά μανιτάρια

Μενού 4:  Από 26-1-2025 ως 1-2-2025

 

Χυλόφτα, γλυκιά ή αλμυρή 

Μενού 4:  Από 26-1-2025 ως 1-2-2025

 

Ξεσκέπαστη μαραθόπιτα φούρνου

Μενού 4:  Από 26-1-2025 ως 1-2-2025

 

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Μηλόπιτα χωρίς ψήσιμο

Μενού 4:  Από 26-1-2025 ως 1-2-2025

 

Πανεύκολο κέικ μήλου

Μενού 4:  Από 26-1-2025 ως 1-2-2025

 

Κρέμα πιάτου με σιμιγδάλι

Κρέμα πιάτου με σιμιγδάλι

Κουλουράκια κανέλας

Μενού 4:  Από 26-1-2025 ως 1-2-2025

 

Κέικ γιαουρτιού με ινδοκάρυδο

«Συννεφιασμένο» κέικ με γιαούρτι και ινδοκάρυδο

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο