Μενού εβδομάδας

Μενού 3: Από 19-1-2025 ως 25-1-2025

Μενού 3: Από 19-1-2025 ως 25-1-2025

Εδώ και σήμερα το μενού της εβδομάδας. Πιάτα εποχής, με χορταρικά και χειμωνιάτικα λαχανικά! Αν η σούπα σας φαίνεται πολύ ελαφριά για κυριακάτικο φαγητό, εναλλάξτε την με το πιάτο της Τρίτης ή της Πέμπτης. Εμείς ιδέες δίνουμε ;-). Δεν ξεχνάμε τους εορτάζοντες της εβδομάδας και βάζουμε και 2-3 κεράσματα στις προτάσεις μας!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 19-1-2025

Κρεατόσουπα με λαχανικά και ξινόχοντρο

Μενού 3: Από 19-1-2025 ως 25-1-2025

 

ή απλή κρεατόσουπα

Κρεατόσουπα, κοτόσουπα κλπ.

Δευτέρα 20-1-2025

Κουνουπίδι γιαχνί με σάλτσα ντελμπιέ

Μενού 3: Από 19-1-2025 ως 25-1-2025

 

 

Τρίτη 21-1-2025

Κοτόπουλο με σάλτσα κρεμμυδιών

Μενού 3: Από 19-1-2025 ως 25-1-2025

 

 

Τετάρτη 22-1-2025

Γίγαντες πλακί

Μενού 3: Από 19-1-2025 ως 25-1-2025

 

 

Πέμπτη  23-1-2025

Χοιρινό με κοφτό μακαρονάκι

Μενού 3: Από 19-1-2025 ως 25-1-2025

 

 

Παρασκευή 24-1-2025

Φασουλόρυζο (και με τους γίγαντες που περισσεύουν!)

Μενού 3: Από 19-1-2025 ως 25-1-2025

 

 

Σάββατο 25-1-2025

Ψάρι στην κατσαρόλα με πατάτες

Μενού 3: Από 19-1-2025 ως 25-1-2025

 

 

 

Σαλάτες

Χόρτα βραστά

Μενού 3: Από 19-1-2025 ως 25-1-2025

 

Πατατοσαλάτα με ρίγανη και πορτοκάλι

Πατατοσαλάτα με ρίγανη και πορτοκάλι

 

 

Πράσινη «ευέλικτη»!

Μενού 3: Από 19-1-2025 ως 25-1-2025

 

Λαχανοσαλάτα με σάλτσα γιαουρτιού

Μενού 3: Από 19-1-2025 ως 25-1-2025

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

«Ψευτοπιλαφάκι» για το κοτόπουλο της Τρίτης

Μενού 3: Από 19-1-2025 ως 25-1-2025

 

 

Τυρόπιτα χωρίς φύλλο

Μενού 3: Από 19-1-2025 ως 25-1-2025

 

Σπανακοτυρόπιτα χωρίς φύλλο

Μενού 3: Από 19-1-2025 ως 25-1-2025

 

Πρασοτυρόπιτα χωρίς φύλλο

Μενού 3: Από 19-1-2025 ως 25-1-2025

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κέικ με χαρουπάλευρο

Μενού 3: Από 19-1-2025 ως 25-1-2025

 

Λαδοκουλουράκια με γιαούρτι

Μενού 3: Από 19-1-2025 ως 25-1-2025

 

Σοκολατόπιτα ζουμερή χωρίς αυγά και βούτυρο

Μενού 3: Από 19-1-2025 ως 25-1-2025

 

Μπισκότα με ξηρούς καρπούς και σοκολάτα

Μπισκότα με ξηρούς καρπούς και σοκολάτα

Σοκολατάκια με καρύδι και βανίλια υποβρύχιο

Μενού 3: Από 19-1-2025 ως 25-1-2025

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο