Η πρότασή μας

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου 2024

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου 2024

Τι είδατε περισσότερο τον μήνα που πέρασε; Συνταγές που –εκτός από μία- είναι επίκαιρες και για τον μήνα που μπαίνει σήμερα. Οι μηλόπιτες στην πρώτη γραμμή όπως και οι συνταγές με κυδώνια (δικαιολογημένα βέβαια) αλλά είδαμε και πολλές αλμυρές συνταγές στις δημοφιλείς αυτήν τη φορά. Στο κολάζ, φωτογραφίες από τις συνταγές που ακολουθούν σε επισκεψιμότητα.

Κλικ στις φωτογραφίες για να τις δείτε!

 

1. Χοιρινές μπριζόλες στον φούρνο

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου 2024

 

2. Απλοί, χωριάτικοι τηγανίτες

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου 2024

 

3. Πράσινες ελιές στο μπουκάλι

 

4. Αλμυρή κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο (και με κίτρινη κολοκύθα!)

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου 2024

 

5. Μηλόπιτα τριφτή, εύκολη και οικονομική

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου 2024

 

6. Κόκκινες φακές σούπα

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου 2024

 

7. Αλμυρά μάφινς με τυρί, γιαούρτι και ελαιόλαδο

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου 2024

 

8. Μαρμελάδα δαμάσκηνο, εύκολα και γρήγορα

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου 2024

 

9. Η πιο εύκολη νόστιμη μηλόπιτα

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου 2024

 

10. Μαρμελάδα κυδώνι

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου 2024

 

Σας ευχαριστούμε που και αυτόν τον μήνα μας τιμήσατε με τα καλά λόγια και τα σχόλιά σας εδώ και στα social media της σελίδας. Οι αναρτήσεις με τα μενούς και με τις δημοφιλείς συνταγές είναι επίσης πολύ δημοφιλείς, αλλά σ’ αυτήν την ανάρτηση βάζουμε όπως έχω ξαναπεί μόνο συνταγές. Σας ευχαριστούμε για τις πολλές πολλές επισκέψεις και τη διαχρονική εμπιστοσύνη σας!

Καλό μήνα!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο