Άρθρα

Piraeus Taste Festival στο Πασαλιμάνι 27/9-6/10!

Piraeus Taste Festival στο Πασαλιμάνι 27/9-6/10!

Από 27 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2024!

Ετοιμαστείτε για μια μοναδική γαστρονομική γιορτή στο πιο μαγευτικό σημείο του Πειραιά, στο Πασαλιμάνι!

Η Έκθεση Γαστρονομικών Προϊόντων πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 3ου Γαστρονομικού Φεστιβάλ “Piraeus Taste Festival: SeaFood & More”, που οργανώνεται με επιτυχία από τον Δήμο Πειραιά.

Μια γιορτή γεύσεων!

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί με ένα πλούσιο δεκαήμερο γεμάτο γευστικές εκπλήξεις και αρώματα Ελλάδας!

Δεκάδες εκθέτες, παραγωγοί, ελληνικά brands και μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις θα μας περιμένουν για να πλημμυρίσουν το Πασαλιμάνι με τα καλύτερα προϊόντα της ελληνικής γης.

Απολαύστε μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις, παραδοσιακές γεύσεις και αγνά ελληνικά προϊόντα που θα σας ταξιδέψουν!

Ιδανικές επιλογές για μικρούς και μεγάλους, έτοιμες να ενθουσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες!

Γευτείτε και ανακαλύψτε

Αυτές τις 10 ημέρες, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυθεντικές γεύσεις, να μάθετε για την ιστορία και την παράδοση της ελληνικής γαστρονομίας και να προμηθευτείτε τοπικά αγνά προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς!

Ένα γαστρονομικό μωσαϊκό.

Ανακαλύψτε γεύσεις από:

Αττική, Αιτωλοακαρνανία, Αργολίδα, Αρκαδία, Αχαΐα, Ημαθία, Ηράκλειο, Ικαρία, Κιλκίς, Κίσσαμο, Κυκλάδες, Λακωνία, Λασίθι, Λέσβο, Λήμνο, Μαλεβίζι, Πρέβεζα, Ρέθυμνο, Σάμο, Τρίκαλα, Χαλκιδική, Χανιά, Χίο, Ψαρά.

Προϊόντα που θα σας ενθουσιάσουν

Από το αγνό ελαιόλαδο, τις ελιές και τα τυριά, μέχρι:

– Γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα
– Μέλι και παράγωγα μελιού
– Γύρη και βασιλικό πολτό
– Αυγά ελευθέρας βοσκής
– Χοχλιούς
– Παραδοσιακή τσικουδιά, ρακί και ρακόμελο
– Χαρούπια και χαρουπόμελο, χαρουπομερέντα
– Αλεύρι και άλλα προϊόντα χαρουπιού
– Τσίπουρο και ποικιλίες κρασιών
– Παξιμάδια, κριτσίνια και κουλουράκια
– Πετιμέζι και σταφίδες
– Αμπελόφυλλα, κρίταμο, κάπαρη και λιαστή ντομάτα
– Βαλσαμέλαια, βότανα και αφεψήματα της Κρητικής και Ελληνικής γης

Μη χάσετε την ευκαιρία να γευτείτε αγαπημένες και ιδιαίτερες ελληνικές γεύσεις όπως:
– Τα περίφημα ξεροτήγανα και καλιτσούνια
– Παραδοσιακά γλυκά, αρτοσκευάσματα και πίτες
– Μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά καπνιστά κρέατα, απάκι, λουκάνικα και αλλαντικά

Ένας κόσμος γεμάτος γεύσεις και αρώματα

Μια μικρογραφία των θησαυρών του τόπου μας στην καρδιά του Πειραιά!

Σας περιμένουμε με ανυπομονησία!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Ημέρες λειτουργίας Έκθεσης: Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου – Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024.
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ
Τοποθεσία: Πασαλιμάνι – Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς
Εγκαίνια Έκθεσης: Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στις 19:00 μ.μ.
Είσοδος: Ελεύθερη προς όλους τους επισκέπτες.

Η Έκθεση Γαστρονομικών Προϊόντων “PIRAEUS TASTE FAIR” εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων & αποτελεί μέρος του επιτυχημένου “Piraeus Taste Festival: SeaFood & More”, το οποίο διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τη Δημοτική Αρχή Πειραιά, με βασικό πυλώνα την καθιέρωση της πόλης του Πειραιά ως διεθνούς τουριστικού προορισμού και την ανάδειξη της γαστρονομικής ταυτότητας ως έναν από τους δυναμικότερους πυλώνες της τουριστικής ανάπτυξης της πόλης.

More info:

www.imeresthalassas.gr/piraeus-taste-festival

Σας περιμένουμε όλους! Είσοδος Ελεύθερη!

#piraeustastefestival #piraeustastefair

Ευχαριστίες!

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τις εταιρίες που υποστηρίζουν το εγχείρημά μας για την εξωστρέφεια και την προβολή του τοπικού προϊόντος. Την διοργάνωση της Έκθεσης Piraeus Taste Fair, στα πλαίσια του 3ου Piraeus Taste Festival, επιλέγουν και υποστηρίζουν οι παρακάτω διακεκριμένες εταιρίες:

ΜΙΝΩΪΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ν.Ε. Minoan Lines S.A.
ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ ΕΜΜ.- M. SKORDILIS INTER. TRANSPORT SERVICES Skordilis Trans

ΝΕΡΟ ΣΕΛΗΝΑΡΙ – ΒΟΘΥΛΙΑ Α.Ε. Νερό Σεληνάρι
ΤΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ- ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ Τα Κατσαρολάκια
DAILY CAFE Daily Cafe Piraeus
GLAROS HOTEL Glaros Hotel
IDEAL HOTEL Ideal Hotel

ΙΕΚ/ΣΑΕΚ ΑΛΦΑ «Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΛΦΑ» ΙΕΚ/ΣΑΕΚ ΑΛΦΑ
IEK GRAND FOYER ΙΕΚ Grand Foyer
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΤΖΕΝΗ- PRIVATE CHEF TZENIS KITCHEN Tzeni’s Kitchen

Χορηγοί Επικοινωνίας:

HELLO GREECE- ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Hello Greece
ΑΘΗΝΑΪΚΟ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων
ΑΡΤ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Αρτ τηλεόραση – ART TV
DION TV – ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ DION TV Τηλεόραση Κ. Μακεδονίας
KONTRA CHANNEL Kontra Channel
ΑΘΗΝΑ 9.84 FM- ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΡΑΔΙΟΦ. ΣΤΑΘΜΟΣ Αθήνα 9.84
ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90.4 FM ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Κανάλι Ένα 90,4 FM
ΚΡΗΤΗ FM 87.5 Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Kriti FM 87.5
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ- PARAPOLITIKA.GR Parapolitika
ΑΡΤ 90,6 FM Αρτistas – αρτ fm 90,6
GALAXY 92 FM Galaxy 92 FM (official)
LYRA 91.4 FM Lyra FM
KALITHEA RADIO LIVE Kalithea Radio
KALITHEA PRESS- Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Kalithea Press
LIVE24GR LIVE24.gr
CRETANGASTRONOMYGR Κρήτη: Γαστρονομικός Περίπλους
NEWSGR4YOU Gr4you
GASTRONOMY TOURS Gastronomy Tours
KALLITHEACITYGR KallitheaCity – News
AGROCRETA NEWS Agrocretanews
BESTNEWS.GR- ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ best-news.gr
GR TIMES- ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Grtimes
KRITI360GR kriti360.gr
NEWS 247.GR News 24/7
VORIA.GR- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Voria.gr
ΤΑ ΣΕΛΙΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ Σελινιώτικα Νέα
V WOMAN.GR- ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Vwoman.gr

Η Υγειονομική κάλυψη είναι προσφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Hellenic Red Cross

Σας περιμένουμε όλους! Είσοδος Ελεύθερη!
#piraeustastefestival #piraeustastefair

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Όλα τα εδέσματα, φαγητά, ποτά, γλυκά και αφεψήματα που θα παρασκευαστούν θα προσφερθούν σαν κέρασμα στους παρευρισκόμενους στο χώρο των εκδηλώσεων της έκθεσης σε κάθε γαστρονομική παρασκευή. Επίσης, οι παραγωγοί και οι σύλλογοι που θα παρουσιάσουν παραδοσιακά τοπικά  φαγητά  θα μιλήσουν για τα βασικά αγαθά της διατροφής μας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/9

19:30   Τα ΙΕΚ/ΣΑΕΚ ΑΛΦΑ «Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΛΦΑ» και ο Executive chef Σαράντος Παπαδόπουλος, θα μαγειρέψουν με προϊόντα [Ζυμαρικά, ξηρούς Καρπούς, αυγά και βότανα], των κ. Παλούκου Γιώργου και Κώστα «Χωριατοπούλα», από το Λεβίδι Αρκαδίας.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/9

11:00 Τα ΙΕΚ/ΣΑΕΚ ΑΛΦΑ «Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΛΦΑ» και ο Executive chef Σαράντος Παπαδόπουλος, θα κάνει παρασκευές με προϊόντα [Παξιμάδια, κριτσίνια και κουλουράκια], της Αρτοποιίας του κ. Γιάννη Λυκάκη. Επίσης, αρτοσκευάσματα του «Αρτοποιείου Τριανταφύλλου», με υπεύθυνη την κ. Παναγιώτα Δροσίνη – Τριανταφύλλου από την Λέσβο.

 

20:00 Τα ΙΕΚ/ΣΑΕΚ ΑΛΦΑ «Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΛΦΑ» και ο Executive chef Σαράντος Παπαδόπουλος, θα κάνει γαστρονομική παρουσίαση με προϊόντα [Αλόη, χαρουπόμελο και παξιμαδάκια] της εταιρείας «ΑΡΤΟΔΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΙΔΑ Ε.Ε.»,  πάτερ Λεωνίδας Ηλιάκης από τα Χανιά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/9

11:00   Η κ. Σγουρού Βάσω «Γαρδίκι Τρικάλων», παραδοσιακά προϊόντα Τρικάλων, θα παρασκευάσει μανιταρόσουπα και ξινό παραδοσιακό τραχανά.

11:30 Παρουσίαση  του «Νερό Σελινάρι – Βοθύλια Α.Ε.», από την καρδιά των Λασιθιώτικων βουνών στο ποτήρι σας, από τον κο Γεώργιο Μαρκουλάκη.

12:30  Η κ. Ευγενία Δρίβα, ως εκπρόσωπος της μελισσοκομίας  «Ζάρακα», θα μιλήσει για τις ποικιλίες μελιού της Λακωνίας. Ειδικότερα για ένα σπάνιο και ιδιαίτερο ελληνικό μέλι την βανίλια ελάτης.

17:30 O Πολιτιστικός  Σύλλογος Ελαίας Φωκίδας, «Ο Άγιος Ανδρέας», θα παρουσιάσει παραδοσιακές γεύσεις της Φωκίδας, [Ρουμελιώτικές πίτες-γλυκά].

18:30 Η Chef Τζένη-Ιωάννα Παλαιολόγου θα σας ταξιδέψει σε γευστικούς προορισμούς με παρασκευές από τοπικά υλικά των νησιών του Β. Αιγαίου. 1) Δροσερή σαλάτα με ασπρομύτικο φασόλι Λήμνου και μυρωδικά Ικαρίας, 2) Νησιώτικοι ρεβυθοκεφτέδες με ούζο και γαρίδες, deep γιαουρτιού με ταχίνι, μέλι και κουρκουμά, 3) Τραχανότο με λαχανικά και λουκάνικο, 4) Χιώτικο Mojito μαστίχα.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 30/9

18:30   Η κ. Μάρω Ρεντζέπη ως εκπρόσωπος του τυροκομείου «Σταφυλής», θα μιλήσει για τα παραδοσιακά τυριά της Λήμνου- μελίχλωρο τυρί.

19:00   Τα «Αγιοργούσικα» της Χίου, η κ. Πατούνα Χρυσάνθη και ο κ. Κύλης Νίκος, θα παρασκευάσουν παραδοσιακό γλυκό τριαντάφυλλο, με σπιτική συνταγή χωρίς συντηρητικά και αφέψημα από αποξηραμένα ροδοπέταλα.

19:30   Ο εκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer με την παρουσία και συμμετοχή σπουδαστών από το τμήμα Μαγειρικής θα δημιουργήσει υγιεινή gluten free pizza. Σας περιμένουμε όλους να σας κεράσουμε και να γευτείτε την πιο νόστιμη gluten free pizza. Χορηγός προϊόντων: Εnjoy Free (Μεσολογγίου 26, Νέα Ιωνία).

 

ΤΡΙΤΗ 1/10

18:00   Η οικογενειακή επιχείρηση «Σπιτικό Μεράκι» και ο κος Παραγιουδάκης από το Ρέθυμνο, δημιούργησε και θα παρουσιάσει,  με βάση την κρητική τσικουδιά ποτά, με αγνά υλικά από την Ελληνική γη, μέλι, φρούτα και αρωματικά βότανα.

18:30   Ο κ. Γιάννης Κοπανάκης της Οικοτεχνίας «Αρωδαμός» από την Σητεία, θα παρουσιάσει βιολογικά προϊόντα ελιάς, προϊόντα από χαρούπι και την χαρουπομερέντα.

19:00   Ο κ. Παναγιωτάκης Σταύρος, από τα Χανιά, γεωπόνος – μελισσοκόμος, θα παρουσιάσει ποικιλίες του κρητικού μελιού, την κοινωνία της μέλισσας, τη συνεισφορά της στο περιβάλλον και τα προϊόντα της.

19:30   Η κ. Μαρτσάκη Θεοδοσία, «Άρωμα Παράδοσης» από τα Χανιά, θα παρασκευάσει ξεροτήγανα.

20:00   Ο κ. Θεόδωρος Τσόντος, Πρόεδρος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια», θα μιλήσει για το πολιτιστικό μέρος της ελιάς. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας η εταιρεία «Ηδύοσμος» κ. Παπαγιαννάκης Αντώνης και Γιάννης από τα Χανιά, θα προσφέρει λάδι με παξιμαδάκια σαν κέρασμα, στους επισκέπτες της έκθεσης.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ  2/10

17:30   Ο Σύνδεσμος Απανταχού Μηλίων «Η Αγία Σοφία», θα παρουσιάσει προϊόντα της Μήλου. Ο κ. Μιχάλης Βαμβακάρης θα παρασκευάσει  συκωταριά σαβόρο Μήλου.

19:00   Ο κ. Μηνάς Καστρινάκης, [παραδοσιακός τυροκόμος] από το Ηράκλειο, θα παρουσιάσει την κρητική γραβιέρα και  θα παρασκευάσει κρητικό ξυνόχοντρο.

 

ΠΕΜΠΤΗ  3/10

18:00   Το μελισσοκομείο «Μελισσοκήπι» των Ψαρών και ο κ. Ανδρέας Καραγιώργης, θα μιλήσει για το Ψαριανό  θυμαρίσιο μέλι και για τα προϊόντα που παράγονται από αυτό.

18:30   Τα ΙΕΚ/ΣΑΕΚ ΑΛΦΑ «Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΛΦΑ» και ο Executive chef Σαράντος Παπαδόπουλος, θα μαγειρέψουν με λουκάνικα του κρεοπωλείου «Αστερούσια Όρη Κρήτης», της κας Ελευθερίας Μανιαδάκη στην Πετρούπολη.

19:30   Τα ΙΕΚ/ΣΑΕΚ ΑΛΦΑ «Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΛΦΑ» και ο Executive chef Σαράντος Παπαδόπουλος, θα κάνει παρασκευές με χειροποίητες μπάρες δημητριακών Χίου «Αντώνης Ντάμπος».

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  4/10

18:00   Ο Πανηπειρωτικός Σύνδεσμος Ελευσίνας, θα παρουσιάσει Ηπειρώτικες πίτες.

18:40   Ο Πολυφωνικός Όμιλος Κοσοβίτσας Άνω Δερόπολις, θα παρουσιάσει παραδοσιακές γεύσεις  [πίτες, γλυκά φαγητά], από τη Βόρεια Ήπειρο.

19:00   Εκπρόσωπος  του  Οινοποιείου «Μαρτσάκης» από τα Χανιά, θα μιλήσει για την ιστορία του κρασιού.

19:30   Ο κ. Σαξιώνης Γιώργος, της αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής-catering Λέσβου «Ο Κίμωνας», θα μιλήσει για το λαδοτύρι Λέσβου και το ψωμί του, που είναι ενταγμένο στο Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου στο Βαρνάβα και θα παρασκευάσει γκιουσλεμέδες.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 5/10

11:00   Η κ. Χριστίνα Μακρατζάκη, διαιτολόγος – διατροφολόγος ΑΤΕΙ Διατροφής Θεσσαλονίκης, ΜSc in Human Nutrition University of Sheffield, Master Practitioner in Eating Disorders, θα μιλήσει για τα οφέλη της Μεσογειακής Διατροφής, του ελαιολάδου και του νερού στην υγεία μας.

11:30 Τα ΙΕΚ/ΣΑΕΚ ΑΛΦΑ «Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΛΦΑ» και ο Executive chef Σαράντος Παπαδόπουλος, θα μαγειρέψει με βιολογικά προϊόντα Σάμου [Βότανα, Μαρμελάδες, Γλυκά κουταλιού, Αμπελόφυλλα, Κάπαρη, Κρίταμο, Πετιμέζι, Λιαστή τομάτα, Ξύδι], της εταιρείας «Biosamos» της κ. Ειρήνης Τζόγια.

18:30   Από τη  Μελισσοκομία «Μαγκλάρα»,  ο κ. Γιάννης Μαγκλάρας, θα μιλήσει για ποικιλίες μελιού από την Ήπειρο.

19:00   Η Chef Τζένη-Ιωάννα Παλαιολόγου από την Καλλονή Λέσβου θα σας ξεναγήσει στο νησί της μαγειρεύοντας πιάτα της Λεσβιακής κουζίνας και παρασκευές με τοπικά προϊόντα. 1) Σφουγγάτο της γιαγιάς Σαπφώς, 2) Σουγάνια της Λέσβου, 3) Λεσβιακό χούμους με ρεβίθια από το Λισβόρι, 4) Καλλονιάτικο ταραμά της Παπαδιάς.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ  6/10

11:00   Η «Melissavet» κα Ελισάβετ Καρούτσου, θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο μέλι Ικαρίας το «Αναματόμελο», το οποίο είναι το μέλι του χειμώνα και η ονομασία του είναι τοπική. Επίσης η κ. Καρούτσου Γεωργία θα προσφέρει κέρασμα σπιτικά κουλουράκια παραγωγής της.

11:30   Τα ΙΕΚ/ΣΑΕΚ ΑΛΦΑ «Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΛΦΑ» και ο Executive chef Σαράντος Παπαδόπουλος θα παρασκευάσει Κρητικό Πρωινό, βασισμένο στην Κρητική διατροφή, την «Μητέρα» της Μεσογειακής διατροφής, η οποία θα περιλαμβάνει τα καλύτερα προϊόντα της Κρητικής γης, όπως:

-Ελιά, αρίστης ποιότητας ελαιόλαδο, πάστα ελιάς [πράσινη και μαύρη]. Όλα αυτά συνοδεύονται από μια ποικιλία από παξιμάδια και βούτυρο αρίστης ποιότητας.

– Από γαλακτοκομικά επιλέγουμε τρία

3

είδη τοπικών τυριών : Κρητική μυζήθρα, Κρητική γραβιέρα καθώς και λευκό τυρί (γαλοτύρι).

-Φρέσκα αυγά [βραστά, τηγανητά ή ομελέτα]

-Καλιτσουνάκια ή τηγανόψωμα και ντακάκια

– Γλυκά και ροφήματα

-Κρητικό γιαούρτι με τοπικό μέλι, καρύδια, αμύγδαλα, σταφίδες και ξερά σύκα.

-Φρέσκο χυμό πορτοκάλι από Κρητικά πορτοκάλια

-Τσάι και γάλα.

 

12:30   Τα ΙΕΚ/ΣΑΕΚ ΑΛΦΑ «Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΛΦΑ» και ο Executive chef Σαράντος Παπαδόπουλος, θα μαγειρέψει με προϊόντα [αυγά], του «Αγροκτήματος Μανωλιά» στη Λήμνο και τυροκομικά προϊόντα από την  «Οργάνωση Παραγωγών Γάλακτος Αγροτικού Συνεταιρισμού Μανταμάδου Λέσβου», με υπεύθυνους τους κ. Γρηγόρη Θεοδοσίου και Βασίλη Βεμβέτσο.

 

18:00   Ο κ. Χατζημανώλης Νίκος, από την Λουκουμάδες «Rainbow» θα παρασκευάσει λουκουμάδες.

 

19:00   Τα ΙΕΚ/ΣΑΕΚ ΑΛΦΑ «Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΛΦΑ» και ο Executive chef Σαράντος Παπαδόπουλος, θα μαγειρέψει με τυποποιημένα σαλιγκάρια Χίου του κ. Γαρύφαλλου Σινάγγη της εταιρείας «Mastic Snails».

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Μανόλης Κουκουρίκος

Ο Μανόλης είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση του εμπορικού κομματιού του cretangastronomy.gr. Σπούδασε Βιομηχανική Διοίκηση & Τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και καταρτίστηκε σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο Digital Marketing. Η σχέση του με το φαγητό έχει περάσει από πολλά στάδια (ναι έχει υπάρξει και street food junkie) και εξελίσσεται καθημερινά αλλά πλέον έχοντας και σαν οδηγό τη σελίδα, η μαγειρική αποτελεί μια αγαπημένη του ασχολία.

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο