Μενού εβδομάδας

Μενού 39: Από 29-09-2024 ως 5-10-2024

Μενού 39: Από 29-09-2024 ως 5-10-2024

Τελειώνει ο Σεπτέμβριος και το φθινόπωρο στην περιοχή μας δεν έχει ακόμη φανεί… Στο μενού μας καλοκαιρινά και φθινοπωρινά υλικά, για να είμαστε “εντός εποχής” όπως πάντα! Ελπίζουμε να βρείτε ενδιαφέρουσες τις προτάσεις μας και αυτήν τη φορά!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές!

Κυριακή 29-9-24

Μακαρονάδα με κρέας

Μενού 39: Από 29-09-2024 ως 5-10-2024

 

 

Δευτέρα 30-9-24

 Φασολάκια φρέσκα

Μενού 39: Από 29-09-2024 ως 5-10-2024

 

 

Τρίτη 1-10-24

Γεμιστά κολοκυθάκια αλλιώς!

 

 

Τετάρτη 2-10-24

Ρεβίθια με πράσα και σπανάκι

Μενού 39: Από 29-09-2024 ως 5-10-2024

 

 

Πέμπτη 3-10-24

Αίγα (γίδα) βραστή με λαχανικά

Αίγα (γίδα) βραστή με λαχανικά

 

Παρασκευή 4-10-24

Μελιτζάνες με ξινόχοντρο

Μελιτζάνες με ξινόχοντρο

 

 

Σάββατο 5-10-24

Ψάρι σαβόρε

Μενού 39: Από 29-09-2024 ως 5-10-2024

 

 

Σαλάτες

Μια ωραία λαχανοσαλάτα με τα πρώτα λάχανα!

Μια ωραία λαχανοσαλάτα!

 

Πατατοσαλάτα απλή και νόστιμη

Μενού 39: Από 29-09-2024 ως 5-10-2024

 

Σαλάτα με ψητή κολοκύθα

Σαλάτα με ψητή κολοκύθα (στον φούρνο ή στο air fryer)

Τζατζίκι

Μενού 39: Από 29-09-2024 ως 5-10-2024

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Ξινόχοντρος σούπα

Μενού 39: Από 29-09-2024 ως 5-10-2024

 

Η πιο εύκολη τυρόπιτα

Μενού 39: Από 29-09-2024 ως 5-10-2024

 

Ζυμαρόπιτα ή αλευρόπιτα

Ζυμαρόπιτα ή αλευρόπιτα

 

Λαδένια “εμπλουτισμένη”…

Μενού 39: Από 29-09-2024 ως 5-10-2024

 

 

Γλυκα-επιδόρπια-βουτήματα

Σταφιδόπιτα με το σουσάμι μέσα στη ζύμη

Μενού 39: Από 29-09-2024 ως 5-10-2024

 

Μουστοκούλουρα με μαστίχα

Μενού 39: Από 29-09-2024 ως 5-10-2024

 

“Συννεφιασμένο” κέικ με γιαούρτι και ινδοκάρυδο

«Συννεφιασμένο» κέικ με γιαούρτι και ινδοκάρυδο

 

Σπιτικές γαλακτοφέτες

Μενού 39: Από 29-09-2024 ως 5-10-2024

 

Μπάρες βρώμης με σοκολάτα

Μενού 39: Από 29-09-2024 ως 5-10-2024

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο