Μενού εβδομάδας

Μενού 33: Από 18-8-2024 ως  24-8-2024

Μενού 33: Από 18-8-2024 ως  24-8-2024

Οι προτάσεις μας για την επόμενη εβδομάδα περιλαμβάνουν όπως πάντα λαχανικά και φρούτα εποχής που ευχόμαστε να απολαμβάνετε όπου κι αν είστε! Κι αν άλλοι μαγειρεύουν για σας (εβδομάδα διακοπών για πολύ κόσμο η τρέχουσα…) απολαύστε το όσο μπορείτε!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

Κυριακή 18-8-2024

Μοσχαράκι κοκκινιστό με τηγανητές πατάτες ή πατάτες φούρνου

Μοσχαράκι κοκκινιστό (VIDEO)

Δευτέρα 19-8-2024

Καλαμαροπίλαφο

Καλαμαροπίλαφο

Τρίτη 20-8-2024

Κολοκυθάκια με πατάτες και με κιμά στην κατσαρόλα

Κολοκυθάκια και πατάτες με κιμά στην κατσαρόλα

Τετάρτη 21-8-2024

Κόκκινες φακές με κύμινο και ντοματίνια 

Κόκκινες φακές με κύμινο και ντοματίνια

Πέμπτη 22-8-2024

Κοτόπουλο στη γάστρα με μπάμιες

Μενού 33: Από 18-8-2024 ως  24-8-2024

Παρασκευή 23-8-2024

Μπριάμ 

Μπριάμ στον φούρνο (VIDEO)

 

 

Σάββατο 24-8-2024

Ψάρι με βλίτα στη γάστρα

Μενού 33: Από 18-8-2024 ως  24-8-2024

Σαλάτες

Βραστά βλίτα με κολοκυθάκια και πατάτες

Μενού 33: Από 18-8-2024 ως  24-8-2024

 

Αμυγδαλοσαλάτα

Μενού 33: Από 18-8-2024 ως  24-8-2024

 

Πλιγουροσαλάτα

Μενού 33: Από 18-8-2024 ως  24-8-2024

 

Πολύχρωμη, απλή σαλάτα με ντοματίνια

Πολύχρωμη σαλάτα με ντοματίνια

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Πατάτες φούρνου στα γρήγορα!

Πατάτες φούρνου στα γρήγορα! (VIDEO)

Ντομάτες γεμιστές με τονοσαλάτα

Ντομάτες γεμιστές με τονοσαλάτα

Κολοκυθοκεφτέδες της Ρένας

Μενού 33: Από 18-8-2024 ως  24-8-2024

 

Ανεβατές τυρόπιτες φούρνου με προζύμι ή με μαγιά

Μενού 33: Από 18-8-2024 ως  24-8-2024

 

Εύκολη τυρόπιτα με φύλλο κρούστας

Μενού 33: Από 18-8-2024 ως  24-8-2024

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Παγωτό σοκολάτα χωρίς παγωτομηχανή

Μενού 33: Από 18-8-2024 ως  24-8-2024

 

«Μεθυσμένα» σύκα πάνω από γιαούρτι

Μενού 33: Από 18-8-2024 ως  24-8-2024

 

Παξιμαδάκια εκλεκτά ή κέικ αμυγδάλου με την ίδια συνταγή!

Μενού 33: Από 18-8-2024 ως  24-8-2024

Ζουμερό κέικ σοκολάτας με κομπόστα βύσσινο 

Ζουμερό κέικ σοκολάτας με κομπόστα βύσσινο

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο