Μενού εβδομάδας

Μενού 41: Από 9-10-2022 ως 15-10-2022

Μενού 41: Από 9-10-2022 ως 15-10-2022

Εδώ και σήμερα το μενού μας. Ο Οκτώβριος έχει απ’ όλα (σχεδόν 😉 ) κι έχει έχουμε πολλές επιλογές λαχανικών και φρούτων. Ας απολαύσουμε τα τελευταία υπαίθρια καλοκαιρινά αλλά ας δοκιμάσουμε και τα πρωτοφανίστικα φθινοπωρινά! Κολοκύθες, πράσα, μπρόκολα, ρόδια, κυδώνια και πολλά άλλα θα νοστιμίσουν το τραπέζι μας!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

Κυριακή 9-10-22

Φθινοπωρινό πρασοσέλινο

Μενού 41: Από 9-10-2022 ως 15-10-2022

 

 

Δευτέρα 10-10-22

Σπανακόρυζο

Μενού 41: Από 9-10-2022 ως 15-10-2022

 

 

Τρίτη 11-10-22

Μακαρόνια με κιμά

Μενού 41: Από 9-10-2022 ως 15-10-2022

 

 

Τετάρτη 12-10-22

Φασολάδα κλασική

Μενού 41: Από 9-10-2022 ως 15-10-2022

 

 

Πέμπτη  13-10-2022

Κρασάτο κοτόπουλο στο τηγάνι

Μενού 41: Από 9-10-2022 ως 15-10-2022

 

 

Παρασκευή 14-10-22

Μελιτζάνες με αυγά στον φούρνο

Μενού 41: Από 9-10-2022 ως 15-10-2022

 

 

Σάββατο 15-10-22

Ψάρι πλακί κατσαρόλας

Μενού 41: Από 9-10-2022 ως 15-10-2022

 

 

Σαλάτες

Μπρόκολο με ντρέσινγκ μελιού

Μενού 41: Από 9-10-2022 ως 15-10-2022

 

Σαλάτα με παντζάρια και αβοκάντο

Μενού 41: Από 9-10-2022 ως 15-10-2022

 

Σαλάτα με ψητά λαχανικά

Μενού 41: Από 9-10-2022 ως 15-10-2022

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Τάρτα με μπρόκολο, απάκι και κρητικά τυριά

Μενού 41: Από 9-10-2022 ως 15-10-2022

 

Ψευτοπιλαφάκι (για το κοτόπουλο της Πέμπτης…)

Μενού 41: Από 9-10-2022 ως 15-10-2022

 

Μικρασιάτικο κολοκυθομπούρεκο της Νίκης

Μενού 41: Από 9-10-2022 ως 15-10-2022

 

Τυρόπιτα με φύλλο κρούστας και ανθρακούχο νερό

Μενού 41: Από 9-10-2022 ως 15-10-2022

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Μουστοκούλουρα με αλεύρι βρώμης, χωρίς ζάχαρη

Μενού 41: Από 9-10-2022 ως 15-10-2022

 

Μουσταλευριά

Μενού 41: Από 9-10-2022 ως 15-10-2022

 

Κέικ κανέλας, το υπέροχο!

Μενού 41: Από 9-10-2022 ως 15-10-2022

 

Η αναποδογυριστή μου μηλόπιτα!

Μενού 41: Από 9-10-2022 ως 15-10-2022

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο