Μενού εβδομάδας

Μενού 26: Από 26-6-2022 ως 2-7-2022

Μενού 26: Από 26-6-2022 ως 2-7-2022

Καλημέρα! Δείτε και σήμερα τι προτείνουμε για την εβδομάδα που έρχεται! Φτάσαμε κιόλας στο 26ο μενού που σημαίνει ότι είμαστε περίπου στο μισό της χρονιάς… Πώς περνάει ο καιρός αλήθεια! Καλοκαιρινές οι προτάσεις μας για τα καθημερινά μας πιάτα και βέβαια γλυκά για όσες και όσους γιορτάζουν αυτήν την εβδομάδα!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 26-6-22

Μοσχαράκι με κολοκυθάκια στη γάστρα

Μενού 26: Από 26-6-2022 ως 2-7-2022

 

ή χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι

Μενού 26: Από 26-6-2022 ως 2-7-2022

 

 

Δευτέρα 27-6-2022

Ντοματόρυζο

Μενού 26: Από 26-6-2022 ως 2-7-2022

 

 

Τρίτη 28-6-2022

Ψάρι πλακί κατσαρόλας

Μενού 26: Από 26-6-2022 ως 2-7-2022

 

 

Τετάρτη 29-6-2022

Μαυρομάτικα με βλίτα

Μενού 26: Από 26-6-2022 ως 2-7-2022

 

 

Πέμπτη  30-6-2022

Κεφτέδες με πατάτες στον φούρνο

Μενού 26: Από 26-6-2022 ως 2-7-2022

 

 

Παρασκευή 1-7-2022

Μελιτζάνες με ξινόχοντρο

Μενού 26: Από 26-6-2022 ως 2-7-2022

 

 

Σάββατο 2-7-2022

Γαριδομακαρονάδα

Μενού 26: Από 26-6-2022 ως 2-7-2022

 

 

Σαλάτες

Σαλάτα με παντζάρια και αβοκάντο

Μενού 26: Από 26-6-2022 ως 2-7-2022

 

Βλίτα με κολοκυθάκια και πατάτες

Μενού 26: Από 26-6-2022 ως 2-7-2022

 

Τζατζίκι κλασικό

Μενού 26: Από 26-6-2022 ως 2-7-2022

 

Πατατοσαλάτα χωριάτικη

Μενού 26: Από 26-6-2022 ως 2-7-2022

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Ομελέτα φούρνου με κολοκυθοανθούς και τυριά

Μενού 26: Από 26-6-2022 ως 2-7-2022

 

Τυρόπιτες με «βραστή» ζύμη

Μενού 26: Από 26-6-2022 ως 2-7-2022

 

Κολοκυθόπιτα ξεσκέπαστη

Μενού 26: Από 26-6-2022 ως 2-7-2022

 

Μελιτζανοκεφτέδες στον φούρνο ή στο τηγάνι

Μενού 26: Από 26-6-2022 ως 2-7-2022

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Παγωτό σοκολάτα χωρίς παγωτομηχανή

Μενού 26: Από 26-6-2022 ως 2-7-2022

 

Κουλουράκια παραλίας

Μενού 26: Από 26-6-2022 ως 2-7-2022

 

Κέικ με πράσινο κολοκύθι και ινδοκάρυδο

Μενού 26: Από 26-6-2022 ως 2-7-2022

 

Τρούφες ή τούρτα σοκολάτας με την ίδια συνταγή!

Μενού 26: Από 26-6-2022 ως 2-7-2022

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο