Μενού εβδομάδας

Μενού 23: Από 5-6-2022 ως 11-6-2022

Μενού 23: Από 5-6-2022 ως 11-6-2022

Εδώ και σήμερα το μενού μας με προτάσεις για την εβδομάδα που έρχεται. Για τα καλά στο τραπέζι μας τα καλοκαιρινά λαχανικά και φρούτα, έστω κι αν κάποια είναι πολύ πρώιμα ακόμη. Ελπίζουμε να βρείτε χρήσιμο και αυτή την εβδομάδα το μενού μας και να επιλέξετε κάποια από τα πιάτα και τα γλυκά που προτείνουμε!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 5-6-22

Αρνάκι ψητό στη λαδόκολλα

Μενού 23: Από 5-6-2022 ως 11-6-2022

 

 

Δευτέρα 6-6-2022

Ζυμαρικά με 4 κρητικά τυριά!

Μενού 23: Από 5-6-2022 ως 11-6-2022

 

 

Τρίτη 7-6-2022

Κεφτέδες με πατάτες στον φούρνο

Μενού 23: Από 5-6-2022 ως 11-6-2022

 

 

Τετάρτη 8-6-2022

Φάβα με ντοματίνια και κάππαρη

Μενού 23: Από 5-6-2022 ως 11-6-2022

 

 

Πέμπτη  9-6-2022

Πιλάφι γαρνιρισμένο με συκωτάκια

Μενού 23: Από 5-6-2022 ως 11-6-2022

 

 

Παρασκευή 10-6-2022

Αρακάς λαδερός λεμονάτος

Μενού 23: Από 5-6-2022 ως 11-6-2022

 

 

Σάββατο 11-6-2022

Ψάρι πλακί κατσαρόλας

Μενού 23: Από 5-6-2022 ως 11-6-2022

 

 

Σαλάτες

Σαλάτα με γλιστρίδα

Μενού 23: Από 5-6-2022 ως 11-6-2022

 

Πατατοσαλάτα χωριάτικη

Μενού 23: Από 5-6-2022 ως 11-6-2022

 

Τζατζίκι

Μενού 23: Από 5-6-2022 ως 11-6-2022

 

Παντζαροσαλάτα με μαϊντανό και καρύδια

Μενού 23: Από 5-6-2022 ως 11-6-2022

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Κολοκυθάκια φούρνου σαν τηγανητά

Μενού 23: Από 5-6-2022 ως 11-6-2022

 

Μελιτζανοκεφτέδες στον φούρνο ή στο τηγάνι

Μενού 23: Από 5-6-2022 ως 11-6-2022

 

Πιπεριές με τυριά

Μενού 23: Από 5-6-2022 ως 11-6-2022

 

Σπανακοτυρόπιτα χωρίς φύλλο

Μενού 23: Από 5-6-2022 ως 11-6-2022

 

Ανθοτυροκούλουρα

Μενού 23: Από 5-6-2022 ως 11-6-2022

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Λουκουμάδες παραλίας (όχι μόνο για την παραλία!)

Μενού 23: Από 5-6-2022 ως 11-6-2022

 

Λαδοκουλουράκια με γιαούρτι

Μενού 23: Από 5-6-2022 ως 11-6-2022

 

Φρουτοσαλάτα τύπου «Αμβροσία»

Μενού 23: Από 5-6-2022 ως 11-6-2022

 

Γλυκό ψυγείου με φρυγανιές

Μενού 23: Από 5-6-2022 ως 11-6-2022

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο