Μενού εβδομάδας

Μενού 15: Από 10-4-2022 ως 16-4-2022

Μενού 15: Από 10-4-2022 ως 16-4-2022

Εδώ και σήμερα το μενού της εβδομάδας! Πλησιάζουμε σιγά σιγά στη Μεγαλοβδομάδα και το Πάσχα και το διαδίκτυο έχει κατακλυσθεί από ανάλογες προτάσεις. Επειδή όμως και το καθημερινό φαγητό μας απασχολεί, δείτε τις προτάσεις μας για να πάρετε ιδέες!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 10-4-2022

Σουπιές στιφάδο

Μενού 15: Από 10-4-2022 ως 16-4-2022

 

ή Παστίτσιο

Μενού 15: Από 10-4-2022 ως 16-4-2022

 

 

Δευτέρα 11-4-2022

Σπανακόρυζο λεμονάτο

Μενού 15: Από 10-4-2022 ως 16-4-2022

 

 

Τρίτη 12-4-2022

Ψάρι σαβόρε

Μενού 15: Από 10-4-2022 ως 16-4-2022

 

ή ταραμοκεφτέδες πανεύκολοι, με ταραμοσαλάτα

Μενού 15: Από 10-4-2022 ως 16-4-2022

 

Τετάρτη 13-4-2022

Κουνουπίδι με μάραθα γιαχνί

Μενού 15: Από 10-4-2022 ως 16-4-2022

 

 

Πέμπτη  14-4-2022

«Γύρος» κοτόπουλου στο τηγάνι

Μενού 15: Από 10-4-2022 ως 16-4-2022

 

ή μακαρονάδα με «αυγοτάραχο ή ταραμά

Μενού 15: Από 10-4-2022 ως 16-4-2022

 

 

Παρασκευή 15-4-2022

Γίγαντες πλακί

Μενού 15: Από 10-4-2022 ως 16-4-2022

 

 

Σάββατο 16-4-2022

Καλαμαράκια του κουτιού με σάλτσα κρεμμυδιών (και κάποιο ζυμαρικό ή ρύζι)

Μενού 15: Από 10-4-2022 ως 16-4-2022

 

 

Σαλάτες

Λαχανοσαλάτα απλή, σκέτη ή με σάλτσα γιαουρτιού

Μενού 15: Από 10-4-2022 ως 16-4-2022

 

Σαλάτα με ξιδάτες κόκκινες πιπεριές

Μενού 15: Από 10-4-2022 ως 16-4-2022

 

Σαλάτα με σταμναγκάθι (και όχι μόνο…) και βινεγκρέτ ντομάτας

Μενού 15: Από 10-4-2022 ως 16-4-2022

 

Χόρτα βραστά

Μενού 15: Από 10-4-2022 ως 16-4-2022

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Πάστα ελιάς

Μενού 15: Από 10-4-2022 ως 16-4-2022

 

πάνω σε σκορδοψωμάκια

Μενού 15: Από 10-4-2022 ως 16-4-2022

 

Ελιοψωμάκια χωρίς ζύμωμα

Μενού 15: Από 10-4-2022 ως 16-4-2022

 

Σπανακοτυρόπιτα χωρίς φύλλο

Μενού 15: Από 10-4-2022 ως 16-4-2022

 

Τηγανητά μανιτάρια

Μενού 15: Από 10-4-2022 ως 16-4-2022

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Ανοιξιάτικη μηλόπιτα

Μενού 15: Από 10-4-2022 ως 16-4-2022

 

Γλυκιά κολοκυθόπιτα με φύλλο κρούστας, χωρίς σιρόπι

Μενού 15: Από 10-4-2022 ως 16-4-2022

 

Κέικ καρότου με ινδοκάρυδο

Μενού 15: Από 10-4-2022 ως 16-4-2022

 

Δίχρωμα κουλουράκια ελαιολάδου (νηστίσιμα)

Μενού 15: Από 10-4-2022 ως 16-4-2022

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο