Μενού εβδομάδας

Μενού 12: Από 20-3-2022 ως 26-3-2022

Μενού 12: Από 20-3-2022 ως 26-3-2022

Εδώ και σήμερα το μενού της εβδομάδας! Εβδομάδα με μεγάλη γιορτή αυτή που μας έρχεται και με πολλά εθιμικά φαγητά. Θα ακολουθήσει και συνολική πρόταση για την 25η Μαρτίου. Εδώ τα «βασικά»!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 20-3-2022

Κοκκινιστό με τηγανητές πατάτες

Μενού 12: Από 20-3-2022 ως 26-3-2022

 

ή Σουπιές με το μελάνι τους με τηγανητές πατάτες

Μενού 12: Από 20-3-2022 ως 26-3-2022

 

 

Δευτέρα 21-3-2022

Τουρλού με λαχανικά εποχής

Μενού 12: Από 20-3-2022 ως 26-3-2022

 

 

Τρίτη 22-3-2022

Πρασοτηγανιά

Μενού 12: Από 20-3-2022 ως 26-3-2022

 

ή ρύζι με λαχανικά (και χοχλιούς αν μας αρέσουν)

Μενού 12: Από 20-3-2022 ως 26-3-2022

 

 

Τετάρτη 23-3-2022

Φακές

Μενού 12: Από 20-3-2022 ως 26-3-2022

 

 

Πέμπτη  24-3-2022

Αρακάς λεμονάτος

Μενού 12: Από 20-3-2022 ως 26-3-2022

 

και συκωτάκια ριγανάτα

Μενού 12: Από 20-3-2022 ως 26-3-2022

 

 

Παρασκευή 25-3-2022

Ψαρόσουπα

Μενού 12: Από 20-3-2022 ως 26-3-2022

 

ή/και μπακαλιάρος τηγανητός με κουρκούτι ή αλεύρι

Μενού 12: Από 20-3-2022 ως 26-3-2022

 

Θα ακολουθήσει ανάρτηση με πολλές προτάσεις!

Σάββατο 26-3-2022

Μακαρονάδα στο άψε σβήσε!

Μενού 12: Από 20-3-2022 ως 26-3-2022

 

 

Σαλάτες

Σαλάτα με φινόκιο και σαγκουίνι

Μενού 12: Από 20-3-2022 ως 26-3-2022

 

Σκορδιαλιά με ψωμί και καρύδια

Μενού 12: Από 20-3-2022 ως 26-3-2022

Σπανάκι τσιγαριαστό με γιαούρτι

Μενού 12: Από 20-3-2022 ως 26-3-2022

 

Πράσινη σαλάτα (οποιαδήποτε)  με πίκλες κουμ κουάτ

Μενού 12: Από 20-3-2022 ως 26-3-2022

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Μπακαλιαροκεφτέδες

Μενού 12: Από 20-3-2022 ως 26-3-2022

Τάρτα με μπρόκολο, απάκι και τυριά

Μενού 12: Από 20-3-2022 ως 26-3-2022

 

Αφράτες τυρόπιτες φούρνου

Μενού 12: Από 20-3-2022 ως 26-3-2022

Πατατόπιτα χωρίς φύλλο

Μενού 12: Από 20-3-2022 ως 26-3-2022

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

«Ρυζόγαλο» νηστίσιμο με ταχίνι

Μενού 12: Από 20-3-2022 ως 26-3-2022

 

ή κλασικό ρυζόγαλο

Μενού 12: Από 20-3-2022 ως 26-3-2022

 

Απλό κέικ βανίλιας

Μενού 12: Από 20-3-2022 ως 26-3-2022

 

 

και για όσες και όσους γιορτάζουν

Σοκολατάκια βελούδινα

Μενού 12: Από 20-3-2022 ως 26-3-2022

 

Πατούδα Σητείας νηστίσιμα

Μενού 12: Από 20-3-2022 ως 26-3-2022

 

Αμυγδαλότουρτα

Μενού 12: Από 20-3-2022 ως 26-3-2022

 

Τρούφες σοκολάτας εκλεκτές (ή τούρτα με την ίδια συνταγή)

Μενού 12: Από 20-3-2022 ως 26-3-2022

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο