Μενού εβδομάδας

Μενού 5: Από 30-1-2022 ως 5-2-2022

Μενού 5: Από 30-1-2022 ως 5-2-2022

Έτοιμο και σήμερα το μενού της εβδομάδας. Το κρύο συνεχίζεται -σύμφωνα με τις προγνώσεις- κι εμείς χρειαζόμαστε ζεστά σπιτικά πιάτα για να το αντιμετωπίσουμε! Κι αν μπορούμε να προσφέρουμε 1-2 μερίδες στους μη έχοντες, στους μοναχούς και στους ανήμπορους, ας το κάνουμε!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 30-1-2022

Αρνάκι ή γουρουνάκι με σταμναγκάθι στη γάστρα

Μενού 5: Από 30-1-2022 ως 5-2-2022

 

 

Δευτέρα 31-1-2022

Μακαρονάδα με σάλτσα φέτας στο άψε σβήσε!

Μενού 5: Από 30-1-2022 ως 5-2-2022

 

 

Τρίτη 1-2-2022

Κεφτέδες με πράσα (και τηγανητές πατάτες, αν υπάρχουν παιδάκια!)

Μενού 5: Από 30-1-2022 ως 5-2-2022

 

 

Τετάρτη 2-2-2022

Μαυρομάτικα φασολάκια ντελμπιέ

Μενού 5: Από 30-1-2022 ως 5-2-2022

 

 

Πέμπτη  3-2-2022

Πιλάφι με συκωτάκια

Μενού 5: Από 30-1-2022 ως 5-2-2022

 

 

Παρασκευή 4-2-2022

Πατάτες στιφάδο

Μενού 5: Από 30-1-2022 ως 5-2-2022

 

 

Σάββατο 5-2-2022

Ψάρι με σάλτσα κάππαρης

Μενού 5: Από 30-1-2022 ως 5-2-2022

 

 

Σαλάτες

Χόρτα βραστά

Μενού 5: Από 30-1-2022 ως 5-2-2022

Σαλάτα με ωμό σπανάκι και ντρέσινγκ πετιμεζιού

Μενού 5: Από 30-1-2022 ως 5-2-2022

 

Πολύχρωμη χειμωνιάτικη σαλάτα

Μενού 5: Από 30-1-2022 ως 5-2-2022

 

Σαρδελοσαλάτα αλοιφή

Μενού 5: Από 30-1-2022 ως 5-2-2022

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Κολοκυθόσουπα με ξινόχοντρο

Μενού 5: Από 30-1-2022 ως 5-2-2022

 

Τυροπιτάκια με «βραστή»  ζύμη

Μενού 5: Από 30-1-2022 ως 5-2-2022

 

Τυρόπιτα χωρίς φύλλο, η πανεύκολη!

Μενού 5: Από 30-1-2022 ως 5-2-2022

 

Ομελέτα με μανιτάρια και απάκι ή σύγλινο

Μενού 5: Από 30-1-2022 ως 5-2-2022

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Γλυκά με εσπεριδοειδή αυτή την εβδομάδα! Είναι η εποχή τους!

Κουλουράκια λεμονιού-πορτοκαλιού με ελαιόλαδο

Μενού 5: Από 30-1-2022 ως 5-2-2022

 

Κέικ πορτοκαλιού με ελαιόλαδο

Μενού 5: Από 30-1-2022 ως 5-2-2022

 

Γλυκό του κουταλιού κουμ κουάτ πάνω σε γιαούρτι

Μενού 5: Από 30-1-2022 ως 5-2-2022

 

Πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή

Μενού 5: Από 30-1-2022 ως 5-2-2022

 

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο