Μενού εβδομάδας

Μενού 38: Από 19-9-2021 ως 25-9-2021

Μενού 38: Από 19-9-2021 ως 25-9-2021

Εδώ και σήμερα το μενού της εβδομάδας. Αυτή την εβδομάδα «εισάγονται» και τα πρώτα φθινοπωρινά λαχανικά στις προτάσεις μας αφού ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους στους κήπους και στις αγορές. Πράσα και μπρόκολα σε πρώτη φάση, με τα καλοκαιρινά να κυριαρχούν ακόμη στο τραπέζι μας!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 19-9-2021

Πρασοσέλινο του Σεπτέμβρη

Μενού 38: Από 19-9-2021 ως 25-9-2021

 

 

Δευτέρα 20-9-2021

Γεμιστά

Μενού 38: Από 19-9-2021 ως 25-9-2021

 

 

Τρίτη 21-9-2021

Ατομικά ρολά με κιμά

Μενού 38: Από 19-9-2021 ως 25-9-2021

 

 

Τετάρτη 22-9-2021

Σοφεγάδα με τα τελευταία λαχανικά του κήπου…

Μενού 38: Από 19-9-2021 ως 25-9-2021

 

 

Πέμπτη  23-9-2021

Κοτόπουλο με πατάτες στην κατσαρόλα

Μενού 38: Από 19-9-2021 ως 25-9-2021

 

 

Παρασκευή 24-9-2021

Φακές κλασικές

Μενού 38: Από 19-9-2021 ως 25-9-2021

 

 

Σάββατο 25-9-2021

Φιλέτα ψαριού με σάλτσα κάππαρης

Μενού 38: Από 19-9-2021 ως 25-9-2021

 

 

Σαλάτες

Μπρόκολο με ντρέσινγκ μελιού

Μενού 38: Από 19-9-2021 ως 25-9-2021

 

Σαλάτα με πιπεριές Φλωρίνης ξιδάτες

Μενού 38: Από 19-9-2021 ως 25-9-2021

 

Πατατοσαλάτα

Μενού 38: Από 19-9-2021 ως 25-9-2021

 

Σαλάτα με φακές και ρύζι

Μενού 38: Από 19-9-2021 ως 25-9-2021

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Μελιτζάνες με αυγά στον φούρνο

Μενού 38: Από 19-9-2021 ως 25-9-2021

 

Πατάτες φούρνου στα γρήγορα!

Μενού 38: Από 19-9-2021 ως 25-9-2021

 

Ντάκος

Μενού 38: Από 19-9-2021 ως 25-9-2021

 

Κολοκυθοκεφτέδες (και με κίτρινη κολοκύθα!)

Μενού 38: Από 19-9-2021 ως 25-9-2021

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

«Παξιμαδάκια»-βουτήματα με αμύγδαλα

Μενού 38: Από 19-9-2021 ως 25-9-2021

 

Απλό κέικ βανίλιας

Μενού 38: Από 19-9-2021 ως 25-9-2021

 

Σταφιδόψωμα της ευκολίας

Μενού 38: Από 19-9-2021 ως 25-9-2021

 

Βελούδινη κρέμα με άρωμα μαστίχας

Μενού 38: Από 19-9-2021 ως 25-9-2021

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο