Μενού εβδομάδας

Μενού 26: Από 27-6-2021 ως 3-7-2021

Μενού 26: Από 27-6-2021 ως 3-7-2021

Εδώ και σήμερα με το μενού της εβδομάδας, στην κανονική του μορφή μιας και τα τεχνικά προβλήματα της περασμένης εβδομάδας αντιμετωπίστηκαν σε ένα βαθμό… Καλοκαιρινά πιάτα αλλά και λιχουδιές και γλυκά που μπορούμε να μεταφέρουμε εύκολα στην παραλία αφού για πολλούς τα μπάνια και οι διακοπές αρχίζουν αυτήν την εβδομάδα!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 27-6-2021

Μοσχάρι με πουρέ μελιτζάνας

Μενού 26: Από 27-6-2021 ως 3-7-2021

 

 

Δευτέρα 28-6-2021

Απλή μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας-βασιλικού

Μενού 26: Από 27-6-2021 ως 3-7-2021

 

 

Τρίτη 29-6-2021

Κολοκυθάκια με κιμά και κρέμα αυγολέμονο

Μενού 26: Από 27-6-2021 ως 3-7-2021

 

 

Τετάρτη 30-6-2021

Ρεβιθάδα καλοκαιρινή

Μενού 26: Από 27-6-2021 ως 3-7-2021

 

 

Πέμπτη  1-7-2021

Κοτόπουλο «τσιτσιριστό» λεμονάτο

Μενού 26: Από 27-6-2021 ως 3-7-2021

 

 

Παρασκευή 2-7-2021

Μελιτζάνες με ξινόχοντρο

Μενού 26: Από 27-6-2021 ως 3-7-2021

 

 

Σάββατο 3-7-2021

Ψάρι με πατάτες στην κατσαρόλα

Μενού 26: Από 27-6-2021 ως 3-7-2021

 

 

Σαλάτες

Βλίτα με κολοκυθάκια και πατάτες

Μενού 26: Από 27-6-2021 ως 3-7-2021

Πλιγουροσαλάτα

Μενού 26: Από 27-6-2021 ως 3-7-2021

 

Κοτοσαλάτα απλή

Μενού 26: Από 27-6-2021 ως 3-7-2021

 

Κρητική σαλάτα με γλιστρίδα

Μενού 26: Από 27-6-2021 ως 3-7-2021

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Κεφτέδες με βλίτα

Μενού 26: Από 27-6-2021 ως 3-7-2021

 

Ομελέτα φούρνου με κολοκυθοανθούς και τυριά

Μενού 26: Από 27-6-2021 ως 3-7-2021

 

Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

Μενού 26: Από 27-6-2021 ως 3-7-2021

 

Σάντουιτς με απάκι και κρέμα τυριού

Μενού 26: Από 27-6-2021 ως 3-7-2021

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κουλουράκια παραλίας

Μενού 26: Από 27-6-2021 ως 3-7-2021

 

Ζαχαρόψωμα εκλεκτά (και για την παραλία!)

Μενού 26: Από 27-6-2021 ως 3-7-2021

 

Κέικ με κεράσια

Μενού 26: Από 27-6-2021 ως 3-7-2021

 

Ρεβανί με ινδοκάρυδο (και με παγωτό!)

Μενού 26: Από 27-6-2021 ως 3-7-2021

 

Συνοδεύουμε με

Ελαφρά αλκοολούχο αναψυκτικό με κρασί

Μενού 26: Από 27-6-2021 ως 3-7-2021

 

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο