Μενού εβδομάδας

Μενού 23: Από 6-6-2021 ως 12-6-2021

Μενού 23: Από 6-6-2021 ως 12-6-2021

Καλοκαιρινά υλικά στο μενού της εβδομάδας. Στα πιάτα, στις σαλάτες, στα γλυκά μας! Ακόμη κι αν επιτέλους κάποιοι μπορούν να απολαύσουν βόλτες και φαγητό σε αγαπημένα στέκια, η σπιτική κουζίνα σηκώνει το κύριο βάρος της οικογενειακής διατροφής! Οι προτάσεις μας λοιπόν είναι εδώ και αυτήν την εβδομάδα.

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 6-6-2021

 

«Σφακιανό γιαχνί» με τηγανητές πατάτες

Μενού 23: Από 6-6-2021 ως 12-6-2021

 

 

Δευτέρα 7-6-2021

Φασολάκια λαδερά

Μενού 23: Από 6-6-2021 ως 12-6-2021

 

 

Τρίτη 8-6-2021

Κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά και σάλτσα αυγολέμονο

Μενού 23: Από 6-6-2021 ως 12-6-2021

 

 

Τετάρτη 9-6-2021

Ρεβίθια κόκκινα!

Μενού 23: Από 6-6-2021 ως 12-6-2021

 

 

Πέμπτη  10-6-2021

Κοτόπουλο με πιπεριές 

Μενού 23: Από 6-6-2021 ως 12-6-2021

 

 

Παρασκευή 11-6-2021

Ρεβιθοπίλαφο

Μενού 23: Από 6-6-2021 ως 12-6-2021

 

 

Σάββατο 12-6-2021

Ψάρι με βλίτα

Μενού 23: Από 6-6-2021 ως 12-6-2021

 

Σαλάτες

Βλίτα με κολοκυθάκια και πατάτες

Μενού 23: Από 6-6-2021 ως 12-6-2021

 

«Τσιμπιτά» ραδικάσταχα

Μενού 23: Από 6-6-2021 ως 12-6-2021

 

Πατατοσαλάτα

Μενού 23: Από 6-6-2021 ως 12-6-2021

 

Τζατζίκι

Μενού 23: Από 6-6-2021 ως 12-6-2021

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Ομελέτα φούρνου με κολοκυθοανθούς

Μενού 23: Από 6-6-2021 ως 12-6-2021

 

ή  Ομελέτα με φρέσκα κρεμμυδάκια

Μενού 23: Από 6-6-2021 ως 12-6-2021

 

Ντάκος

Μενού 23: Από 6-6-2021 ως 12-6-2021

 

Ντοματοκεφτέδες με γραβιέρα

Μενού 23: Από 6-6-2021 ως 12-6-2021

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Φραουλόπιτα στα γρήγορα!

Μενού 23: Από 6-6-2021 ως 12-6-2021

 

 

Γλυκό ψυγείου με φρυγανιές

Μενού 23: Από 6-6-2021 ως 12-6-2021

 

«Βραστό» κέικ σοκολάτας (βάζουμε και λίγο παγωτό από δίπλα 😉 )

Μενού 23: Από 6-6-2021 ως 12-6-2021

 

Αφράτα γλυκά ψωμάκια με μαρμελάδα

Μενού 23: Από 6-6-2021 ως 12-6-2021

 

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και στην τρέχουσα φάση καταρτιζόμενη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!