Μενού εβδομάδας

Μενού 21: Από 23-5-2021 ως 29-5-2021

Μενού 21: Από 23-5-2021 ως 29-5-2021

Και στο μενού αυτής της εβδομάδας κυριαρχούν τα ανοιξιάτικα λαχανικά και φρούτα. Τα απολαμβάνουμε μαγειρεμένα και ωμά και φτιάχνουμε γλυκά και μαρμελάδες με τα φρούτα της Άνοιξης! Καλά μαγειρέματα!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 23-5-2021

Κρέας με κολοκυθάκια στη γάστρα

Μενού 21: Από 23-5-2021 ως 29-5-2021

 

 

Δευτέρα 24-5-2021

Ζυμαρικά φούρνου στην πιο απλή εκδοχή!

Μενού 21: Από 23-5-2021 ως 29-5-2021

 

 

Τρίτη 25-5-2021

Σουβλάκια κοτόπουλου

Μενού 21: Από 23-5-2021 ως 29-5-2021

 

 

Τετάρτη 26-5-2021

Γίγαντες πλακί

Μενού 21: Από 23-5-2021 ως 29-5-2021

 

 

Πέμπτη  27-5-2021

Γεμιστά με κιμά

Μενού 21: Από 23-5-2021 ως 29-5-2021

 

 

Παρασκευή 28-5-2021

Αρακάς λαδερός

Μενού 21: Από 23-5-2021 ως 29-5-2021

 

 

Σάββατο 29-5-2021

Ψάρι ψητό με σάλτσα μουστάρδας

Μενού 21: Από 23-5-2021 ως 29-5-2021

 

 

Σαλάτες

Σαλάτα γλυστρίδα με γιαούρτι

Μενού 21: Από 23-5-2021 ως 29-5-2021

 

Πράσινη με φράουλες και αβοκάντο

Μενού 21: Από 23-5-2021 ως 29-5-2021

 

Βλίτα με κολοκυθάκια και πατάτες

Μενού 21: Από 23-5-2021 ως 29-5-2021

 

Σαλάτα με πιπεριές Φλωρίνης

Μενού 21: Από 23-5-2021 ως 29-5-2021

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Χορτοκεφτέδες

Μενού 21: Από 23-5-2021 ως 29-5-2021

 

Τάρτα με αγκινάρες

Μενού 21: Από 23-5-2021 ως 29-5-2021

 

Τυρόπιτα με εύκολο σπιτικό φύλλο

Μενού 21: Από 23-5-2021 ως 29-5-2021

 

Κιμαδόπιτες με φύλλο χωρίς πλάστη!

Μενού 21: Από 23-5-2021 ως 29-5-2021

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Εύκολο και δροσερό γλυκό ψυγείου με ζελέ

Μενού 21: Από 23-5-2021 ως 29-5-2021

 

Κέικ καρότου χωρίς αυγά, χωρίς βούτυρο, χωρίς μίξερ!

Μενού 21: Από 23-5-2021 ως 29-5-2021

 

Μπισκότα κανέλας

Μενού 21: Από 23-5-2021 ως 29-5-2021

 

Ζαχαρόψωμα εκλεκτά!

Μενού 21: Από 23-5-2021 ως 29-5-2021

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο