Μενού εβδομάδας

Μενού 20: Από 16-5-2021 ως 22-5-2021

Μενού 20: Από 16-5-2021 ως 22-5-2021

Στο φουλ της Άνοιξης, λίγο πιο ελεύθεροι, λίγο πιο αισιόδοξοι αν κρίνω από τον εαυτό μου! Η Άνοιξη και στο μενού της εβδομάδας! Ας βάλουμε στο τραπέζι μας λαχανικά και φρούτα εποχής με πιάτα εύκολα, για να μη κλειστούμε στην κουζίνα μιας και δειλά δειλά και με προσοχή  μπορούμε να κάνουμε μικρές ή μεγάλες βόλτες!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 16-5-2021

Κοκκινιστό με μακαρόνια

Μενού 20: Από 16-5-2021 ως 22-5-2021

 

 

Δευτέρα 17-5-2021

Κολοκυθάκια με πατάτες (οι χοχλιοί δεν είναι απαραίτητοι…)

Μενού 20: Από 16-5-2021 ως 22-5-2021

 

 

Τρίτη 18-5-2021

Κοτόπουλο λεμονάτο

Μενού 20: Από 16-5-2021 ως 22-5-2021

 

 

Τετάρτη 19-5-2021

Φάβα κλασική

Μενού 20: Από 16-5-2021 ως 22-5-2021

 

 

Πέμπτη  20-5-2021

Ντολμαδάκια με κιμά και αυγολέμονο

Μενού 20: Από 16-5-2021 ως 22-5-2021

 

 

Παρασκευή 21-5-2021

Αγκινάρες με ξύγαλο ή άλλο κρεμώδες τυρί

Μενού 20: Από 16-5-2021 ως 22-5-2021

 

 

Σάββατο 22-5-2021

Ψάρι με σάλτσα κάππαρης

Μενού 20: Από 16-5-2021 ως 22-5-2021

 

 

Σαλάτες

Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι και μαϊντανό

Μενού 20: Από 16-5-2021 ως 22-5-2021

 

Πατατοσαλάτα χωριάτικη

Μενού 20: Από 16-5-2021 ως 22-5-2021

 

Βραστά ραδικάσταχα ή αντίδια

Μενού 20: Από 16-5-2021 ως 22-5-2021

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Σφουγγάτο με πράσινα κρεμμυδάκια

Μενού 20: Από 16-5-2021 ως 22-5-2021

 

Πατάτες φούρνου

Μενού 20: Από 16-5-2021 ως 22-5-2021

 

Τυρόπιτα αφράτη με φύλλο κρούστας

Μενού 20: Από 16-5-2021 ως 22-5-2021

 

Τυροπιτάκια χωρίς φύλλο

Μενού 20: Από 16-5-2021 ως 22-5-2021

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Γαλακτοφέτες σπιτικές

Μενού 20: Από 16-5-2021 ως 22-5-2021

 

Γιαουρτογλυκό εύκολο και ελαφρύ

Μενού 20: Από 16-5-2021 ως 22-5-2021

 

Κέικ λεμονιού με ελαιόλαδο

Μενού 20: Από 16-5-2021 ως 22-5-2021

 

Κουλουράκια ανεβατά

Μενού 20: Από 16-5-2021 ως 22-5-2021

 

Και για τους Κωνσταντίνους, τις Κωνσταντίνες και τις Ελένες

Βελούδινα σοκολατάκια!

Μενού 20: Από 16-5-2021 ως 22-5-2021

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και στην τρέχουσα φάση καταρτιζόμενη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!