Μενού εβδομάδας

Μενού 19: Από 9-5-2021 ως 15-5-2021

Μενού 19: Από 9-5-2021 ως 15-5-2021

Η εβδομάδα ξεκινά γιορτινά, μιας και η αυριανή Κυριακή είναι η γιορτή της Μητέρας. Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανάδες! Να τις χαιρόμαστε και να χαίρονται τα παιδιά τους. Δεν λείπουν λοιπόν από το μενού αυτής της εβδομάδας ένα μαμαδίστικο φαγητό κι ένα γλυκό για την ημέρα. Κατά τα άλλα, με το άνοιγμα των σχολείων θα χρειαστούν παρασκευάσματα για το πρωινό και το δεκατιανό παιδιών και δασκάλων!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 9-5-2021

Μαμαδίστικο, κλασικό παστίτσιο!

Μενού 19: Από 9-5-2021 ως 15-5-2021

 

 

Δευτέρα 10-5-2021

“Λευκό” σφουγγάτο με κολοκύθια

Μενού 19: Από 9-5-2021 ως 15-5-2021

 

 

Τρίτη 11-5-2021

Μπουτάκια κοτόπουλου στη γάστρα

Μενού 19: Από 9-5-2021 ως 15-5-2021

 

 

Τετάρτη 12-5-2021

Μαυρομάτικα φασολάκια με μάραθα

Μενού 19: Από 9-5-2021 ως 15-5-2021

 

 

Πέμπτη  13-5-2021

Κεφτέδες

Μενού 19: Από 9-5-2021 ως 15-5-2021

 

 

Παρασκευή 14-5-2021

Φασουλόρυζο (εξαιρετικό και με τα μαυρομάτικα)

Μενού 19: Από 9-5-2021 ως 15-5-2021

 

 

Σάββατο 15-5-2021

Σαρδέλες στα κληματόφυλλα

Μενού 19: Από 9-5-2021 ως 15-5-2021

 

 

Σαλάτες

Πατατοσαλάτα (να συνοδέψουμε τους κεφτέδες…)

Μενού 19: Από 9-5-2021 ως 15-5-2021

 

Κοτοσαλάτα με αβοκάντο

Μενού 19: Από 9-5-2021 ως 15-5-2021

 

Μακαρονοσαλάτα

Μενού 19: Από 9-5-2021 ως 15-5-2021

 

Πολύχρωμες πιπεριές γλυκόξινο τουρσί

Μενού 19: Από 9-5-2021 ως 15-5-2021

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Σφουγγάτο με αγκινάρες

Μενού 19: Από 9-5-2021 ως 15-5-2021

 

Πιπεριές με τυριά στον φούρνο

Μενού 19: Από 9-5-2021 ως 15-5-2021

 

Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

Μενού 19: Από 9-5-2021 ως 15-5-2021

 

 

Ανθοτυροκούλουρα

Μενού 19: Από 9-5-2021 ως 15-5-2021

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Αμυγδαλότουρτα της Αργυρής για τη γιορτή της Μητέρας!

Μενού 19: Από 9-5-2021 ως 15-5-2021

 

Μικρά κέικ σοκολάτας

Μενού 19: Από 9-5-2021 ως 15-5-2021

 

Λουκουμάδες ζαχαρωμένοι

Μενού 19: Από 9-5-2021 ως 15-5-2021

 

Το πιο εύκολο γλυκό  ψυγείου με γιαούρτι!

Μενού 19: Από 9-5-2021 ως 15-5-2021

 

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο