Μενού εβδομάδας

Μενού 13: Από 28-3-2021 ως 3-4-2021

Μενού 13: Από 28-3-2021 ως 3-4-2021

Εδώ και σήμερα οι προτάσεις μας για την επόμενη εβδομάδα. Όπως πάντα αυτή την εποχή, το μενού μας περιλαμβάνει νηστίσιμα και μη νηστίσιμα πιάτα για να επιλέξετε ό,τι σας ταιριάζει! Χαιρόμαστε πολύ που βρίσκετε χρήσιμο το μενού της εβδομάδας και μας το λέτε με κάθε τρόπο!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 28-3-2021

Σουπιές στιφάδο

Μενού 13: Από 28-3-2021 ως 3-4-2021

 

ή αρωματικό κοτόπουλο με ντοματίνια

Μενού 13: Από 28-3-2021 ως 3-4-2021

 

 

Δευτέρα 29-3-2021

Σπανακόρυζο

Μενού 13: Από 28-3-2021 ως 3-4-2021

 

 

Τρίτη 30-3-2021

Κεφτέδες με πράσα

Μενού 13: Από 28-3-2021 ως 3-4-2021

 

ή ρεβιθοκεφτέδες νηστίσιμοι στον φούρνο

Μενού 13: Από 28-3-2021 ως 3-4-2021

 

Τετάρτη 31-3-2021

Φακές κόκκινες

Μενού 13: Από 28-3-2021 ως 3-4-2021

 

 

Πέμπτη 1-4-2021

Παστίτσιο με λαχανικά

Μενού 13: Από 28-3-2021 ως 3-4-2021

 

 

Παρασκευή 2-4-2021

Ρύζι ή στάρι με ή χωρίς χοχλιούς

Μενού 13: Από 28-3-2021 ως 3-4-2021

 

 

Σάββατο 3-4-2021

Καλαμαράκια κοκκινιστά

Μενού 13: Από 28-3-2021 ως 3-4-2021

 

ή φιλέτα ψαριού με χόρτα

Μενού 13: Από 28-3-2021 ως 3-4-2021

 

 

Σαλάτες

Τηγανητό κουνουπίδι με σάλτσα γιαουρτιού

Μενού 13: Από 28-3-2021 ως 3-4-2021

 

Βραστά τσιμουλάκια (παραπούλια)

Μενού 13: Από 28-3-2021 ως 3-4-2021

 

Μπρόκολο με ντρέσινγκ μελιού και καρύδια

Μενού 13: Από 28-3-2021 ως 3-4-2021

 

Πράσινη ανοιξιάτικη!

Μενού 13: Από 28-3-2021 ως 3-4-2021

 

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Ομελέτα με τσιμουλάκια

Μενού 13: Από 28-3-2021 ως 3-4-2021

 

Πατάτες φούρνου σε χυμό εσπεριδοειδών

Μενού 13: Από 28-3-2021 ως 3-4-2021

 

Χορτόπιτα φούρνου

Μενού 13: Από 28-3-2021 ως 3-4-2021

 

Χορτοκαλίτσουνα στον φούρνο

Μενού 13: Από 28-3-2021 ως 3-4-2021

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κέικ με χαρουπάλευρο

Μενού 13: Από 28-3-2021 ως 3-4-2021

 

Μπάρες σοκολάτας

Μενού 13: Από 28-3-2021 ως 3-4-2021

 

Μηλόπιτα σκεπαστή (και νηστίσιμη)

Μενού 13: Από 28-3-2021 ως 3-4-2021

 

Απλό κέικ βανίλιας

Μενού 13: Από 28-3-2021 ως 3-4-2021

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο