Μενού εβδομάδας

Μενού 8: Από 21-2-2021 ως 27-2-2021

Μενού 8: Από 21-2-2021 ως 27-2-2021

 

Έτοιμο και σήμερα το μενού της εβδομάδας. Ας ελπίσουμε ότι ο καιρός (και τα υπόλοιπα…) θα  επιτρέψουν βόλτα στην εξοχή για χόρτα ή έστω εμφάνισή τους στα μανάβικα και τις λαϊκές… Να απολαύσουμε μυρωδάτες χορτόπιτες και βραστές σαλάτες! Οι προτάσεις και αυτήν τη φορά είναι προσαρμοσμένες στην εποχή και ελπίζουμε να σας διευκολύνουν!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 21-2-2021

Κανελόνια

Μενού 8: Από 21-2-2021 ως 27-2-2021

 

Δευτέρα 22-2-2021

 Λαχανόρυζο

Μενού 8: Από 21-2-2021 ως 27-2-2021

 

 

Τρίτη 23-2-2021

Τηγανιά με αρνάκι

Μενού 8: Από 21-2-2021 ως 27-2-2021

 

 

Τετάρτη 24-2-2021

Ρεβίθια με πράσα και σπανάκι

Μενού 8: Από 21-2-2021 ως 27-2-2021

 

 

Πέμπτη 25-2-2021

Κοτόπουλο με γιαούρτι στον φούρνο

Μενού 8: Από 21-2-2021 ως 27-2-2021

 

Παρασκευή 26-2-2021

Κουνουπίδι με μάραθα γιαχνί

Μενού 8: Από 21-2-2021 ως 27-2-2021

 

 

Σάββατο 27-2-2021

Ψάρι ψητό με λαδολέμονο μουστάρδας

Μενού 8: Από 21-2-2021 ως 27-2-2021

 

 

Σαλάτες

Μπρόκολο με dressing μελιού

Μενού 8: Από 21-2-2021 ως 27-2-2021

 

Τσιμούλια (παραπούλια) βραστά

Μενού 8: Από 21-2-2021 ως 27-2-2021

 

Πράσινη με κουμ κουάτ

Μενού 8: Από 21-2-2021 ως 27-2-2021

 

Πατατοσαλάτα

Μενού 8: Από 21-2-2021 ως 27-2-2021

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Κριθαράκι με ντομάτα

Μενού 8: Από 21-2-2021 ως 27-2-2021

Πράσα με λουκάνικα

Μενού 8: Από 21-2-2021 ως 27-2-2021

 

Κιμαδόπιτες με σπιτικό φύλλο χωρίς πλάστη

Μενού 8: Από 21-2-2021 ως 27-2-2021

 

Αρωματική τυρόπιτα με φύλλο κρούστας

Μενού 8: Από 21-2-2021 ως 27-2-2021

 

Μαραθόπιτες

Μενού 8: Από 21-2-2021 ως 27-2-2021

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Μυζηθρόπιτες νεράτες με μέλι ή πετιμέζι

Μενού 8: Από 21-2-2021 ως 27-2-2021

 

Μάφινς με σταφίδες (χωρίς ζάχαρη)

Μενού 8: Από 21-2-2021 ως 27-2-2021

Παξιμαδάκια δίχρωμα

Μενού 8: Από 21-2-2021 ως 27-2-2021

 

Γλυκό περγαμόντο

Μενού 8: Από 21-2-2021 ως 27-2-2021

 

σερβιρισμένο με βελούδινη ξινόκρεμα

Μενού 8: Από 21-2-2021 ως 27-2-2021

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και στην τρέχουσα φάση καταρτιζόμενη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!