Μενού εβδομάδας

Μενού 6: Από 7-2-2021 ως 13-2-2021

Μενού 6: Από 7-2-2021 ως 13-2-2021

Έτοιμο και σήμερα το μενού της εβδομάδας. Ακόμη και στα δύσκολα, από τα λίγα σταθερά είναι η προετοιμασία φαγητού για μας και την οικογένειά μας. Ας κάνουμε τον προγραμματισμό μας έγκαιρα για να προμηθευόμαστε τα υλικά μας εύκολα, γρήγορα και με όση προσοχή επιβάλλουν οι συνθήκες…

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 7-2-2021

Γιουβέτσι

Μενού 6: Από 7-2-2021 ως 13-2-2021

 

 

Δευτέρα 8-2-2021

Αρακάς λαδερός λεμονάτος

Μενού 6: Από 7-2-2021 ως 13-2-2021

 

 

Τρίτη 9-2-2021

Κοτόπουλο κρασάτο

Μενού 6: Από 7-2-2021 ως 13-2-2021

 

 

Τετάρτη 10-2-2021

Σπανακόρυζο

Μενού 6: Από 7-2-2021 ως 13-2-2021

 

 

Πέμπτη 11-2-2021

Σπαγγέτι με κιμά και σάλτσα γιαουρτιού στον φούρνο

Μενού 6: Από 7-2-2021 ως 13-2-2021

 

Παρασκευή 12-2-2021

Μαυρομάτικα με μάραθα

Μενού 6: Από 7-2-2021 ως 13-2-2021

 

 

Σάββατο 13-2-2021

Φιλέτα ψαριού με ελιές

Μενού 6: Από 7-2-2021 ως 13-2-2021

 

 

Σαλάτες

Βραστά χόρτα

Μενού 6: Από 7-2-2021 ως 13-2-2021

 

Πολύχρωμη χειμωνιάτικη σαλάτα

Μενού 6: Από 7-2-2021 ως 13-2-2021

 

Πράσινη εποχής με ξερά σύκα

Μενού 6: Από 7-2-2021 ως 13-2-2021

 

Τσιγαριαστά χόρτα με ξύγαλο (τυρί κρέμα)

Μενού 6: Από 7-2-2021 ως 13-2-2021

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Πουρές με ελαιόλαδο για το κοτόπουλο της Τρίτης

Μενού 6: Από 7-2-2021 ως 13-2-2021

Πατάτες φούρνου με χυμό εσπεριδοειδών

Μενού 6: Από 7-2-2021 ως 13-2-2021

 

Χορτόπιτα με μακεδονικό φύλλο

Μενού 6: Από 7-2-2021 ως 13-2-2021

 

Τάρτα με μπρόκολο, απάκι και κρητικά τυριά

Μενού 6: Από 7-2-2021 ως 13-2-2021

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Σαρικόπιτες κρητικές

Μενού 6: Από 7-2-2021 ως 13-2-2021

Κέικ  με γλυκά κουταλιού

Μενού 6: Από 7-2-2021 ως 13-2-2021

 

Μπισκότα με κίτρινη κολοκύθα

Μενού 6: Από 7-2-2021 ως 13-2-2021

 

Μυζηθροπιτάκια γλύκισμα, τα πιο εύκολα!

Μενού 6: Από 7-2-2021 ως 13-2-2021

 

Μηλοπιτάκια εκλεκτά!

Μενού 6: Από 7-2-2021 ως 13-2-2021

 

Να είμαστε καλά! Να προσέχουμε!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο