Μενού εβδομάδας

Μενού 5: Από 31-1-2021 ως 6-2-2021

Μενού 5: Από 31-1-2021 ως 6-2-2021

Έτοιμο και σήμερα το μενού της εβδομάδας. Μιας εβδομάδας που πολλοί από μας επιστρέφουμε στα σχολεία με ό,τι αυτό συνεπάγεται… Φαγάκια μαμαδίστικα λοιπόν, και λιχουδιές αλμυρές και γλυκιές που μπαίνουν στην σχολική τσάντα.

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 31-1-2021

Αρνάκι ή κατσικάκι με ασκολύμπρους

Μενού 5: Από 31-1-2021 ως 6-2-2021

 

 

Δευτέρα 1-2-2021

Λεμονάτη μακαρονάδα

Μενού 5: Από 31-1-2021 ως 6-2-2021

 

 

Τρίτη 2-2-2021

Ρολό με κιμά

Μενού 5: Από 31-1-2021 ως 6-2-2021

 

 

Τετάρτη 3-2-2021

Φακές σούπα

Μενού 5: Από 31-1-2021 ως 6-2-2021

 

 

Πέμπτη 4-2-2021

Σουβλάκια με κοτόπουλο

Μενού 5: Από 31-1-2021 ως 6-2-2021

 

 

Παρασκευή 5-2-2021

Φακόρυζο

Μενού 5: Από 31-1-2021 ως 6-2-2021

 

 

Σάββατο 6-2-2021

Μπακαλιάρος με σπανάκι και αρωματικά

Μενού 5: Από 31-1-2021 ως 6-2-2021

 

 

Σαλάτες

Κουνουπίδι τηγανητό με σάλτσα γιαουρτιού

Μενού 5: Από 31-1-2021 ως 6-2-2021

 

Πράσινη εποχής με κουμ κουάτ

Μενού 5: Από 31-1-2021 ως 6-2-2021

 

Βραστό μπρόκολο πολύ ιδιαίτερο!

Μενού 5: Από 31-1-2021 ως 6-2-2021

 

Βραστά τσιμούλια (παραπούλια)

Μενού 5: Από 31-1-2021 ως 6-2-2021

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο (με κίτρινη κολοκύθα αυτή την εποχή)

Μενού 5: Από 31-1-2021 ως 6-2-2021

 

Χορτόπιτες κρητικές

Μενού 5: Από 31-1-2021 ως 6-2-2021

 

Τυροκούλουρα

Μενού 5: Από 31-1-2021 ως 6-2-2021

Λουκανικόπιτα ή λουκανικοπιτάκια

Μενού 5: Από 31-1-2021 ως 6-2-2021

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Ρολά με σταφίδες

Μενού 5: Από 31-1-2021 ως 6-2-2021

 

Κέικ λεμονιού με ελαιόλαδο και γιαούρτι

Μενού 5: Από 31-1-2021 ως 6-2-2021

 

Ανάποδη μηλόπιτα

Μενού 5: Από 31-1-2021 ως 6-2-2021

ή

η πιο εύκολη νόστιμη μηλόπιτα του site!

Μενού 5: Από 31-1-2021 ως 6-2-2021

 

Να είμαστε καλά, να προσέχουμε! Ακόμη περισσότερο τώρα!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο