Μενού εβδομάδας

Μενού 44: Από 1-11-2020 ως 7-11-2020

Μενού 44: Από 1-11-2020 ως 7-11-2020

Καλημέρα! Για άλλη μια φορά εδώ, με το μενού της εβδομάδας, το πρώτο  του Νοεμβρίου. Να ευχηθούμε ο μήνας που έρχεται να απαλύνει τις πληγές που άφησε ο προηγούμενος, να φέρει λύσεις για τα προβλήματα που ταλανίζουν την ανθρωπότητα. Μαγειρεύουμε έτσι κι αλλιώς…

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 1-11-2020

 Χοιρινό πρασοσέλινο με ντομάτα (τηγανίζουμε και πατάτες για τα παιδάκια 😉 )

Μενού 44: Από 1-11-2020 ως 7-11-2020

 

 

Δευτέρα 2-11-2020

Ζυμαρικά με μπρόκολο στον φούρνο

Μενού 44: Από 1-11-2020 ως 7-11-2020

 

 

Τρίτη 3-11-2020

Κεφτέδες με πατάτες στην κατσαρόλα

Μενού 44: Από 1-11-2020 ως 7-11-2020

 

 

Τετάρτη 4-11-2020

Χάντρες πλακί στην κατσαρόλα 

Μενού 44: Από 1-11-2020 ως 7-11-2020

 

 

Πέμπτη 5-11-2020

Συκωταριά λαδορίγανη και κάποια βραστή σαλάτα

Μενού 44: Από 1-11-2020 ως 7-11-2020

 

Παρασκευή 6-11-2020

Φασουλόρυζο με τις χάντρες που θα περισσέψουν

Μενού 44: Από 1-11-2020 ως 7-11-2020

 

 

Σάββατο  7-11-2020

Ψάρι τηγανητό και σαλάτα 

Μενού 44: Από 1-11-2020 ως 7-11-2020

 

 

Σαλάτες

Βραστά χόρτα ή λαχανικά

Μενού 44: Από 1-11-2020 ως 7-11-2020

 

Η πράσινη «ευέλικτη»

Μενού 44: Από 1-11-2020 ως 7-11-2020

 

Λαχανοσαλάτα με καπνιστό κοτόπουλο και dressing γιαουρτιού

Μενού 44: Από 1-11-2020 ως 7-11-2020

 

Σαλάτα αλοιφή με πιπεριές και τυριά

Μενού 44: Από 1-11-2020 ως 7-11-2020

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Πιπεριές με τυριά στο τηγάνι

Μενού 44: Από 1-11-2020 ως 7-11-2020

 

Πατατόγαλο (πατατόσουπα) με 3 υλικά

Μενού 44: Από 1-11-2020 ως 7-11-2020

 

Σπανακοτυρόπιτα χωρίς φύλλο

Μενού 44: Από 1-11-2020 ως 7-11-2020

 

Τάρτα με πράσα και τυρί

Μενού 44: Από 1-11-2020 ως 7-11-2020

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κυδωνόπιτα τριφτή

Μενού 44: Από 1-11-2020 ως 7-11-2020

 

Παξιμαδάκια ελαιολάδου με αμύγδαλα και σταφίδες

Μενού 44: Από 1-11-2020 ως 7-11-2020

 

Βραστό κέικ σοκολάτας

Μενού 44: Από 1-11-2020 ως 7-11-2020

 

Γλυκό ψωμί με κολοκύθα, ένα νηστίσιμο «τσουρέκι»

Μενού 44: Από 1-11-2020 ως 7-11-2020

 

Καλά να είστε, καλά να περνάτε, όσο καλύτερα γίνεται στις δοσμένες συνθήκες!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο