Μενού εβδομάδας

Μενού 38: Από 20-9-2020 ως 26-9-2020

Μενού 38: Από 20-9-2020 ως 26-9-2020

 

Εδώ και σήμερα το μενού της εβδομάδας. Προτάσεις για το καθημερινό μας πιάτο, με υλικά που βρίσκονται εύκολα, και δίπλα μας… Είναι τόσα πολλά τα δύσκολα αυτήν την εποχή, ας μη κάνουμε δύσκολη και την προετοιμασία του φαγητού…

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

Κυριακή 20-9-2020

Κοκκινιστό με χοντρά μακαρόνια (αν είναι αίγα, τόσο το καλύτερο!)

Μενού 38: Από 20-9-2020 ως 26-9-2020

 

 

Δευτέρα 21-9-2020

Σφουγγάτο με μελιτζάνες στον φούρνο

Μενού 38: Από 20-9-2020 ως 26-9-2020

 

 

Τρίτη  22-9-2020

Κοτόπουλο με πατάτες στην κατσαρόλα (παταταλίδικο)

Μενού 38: Από 20-9-2020 ως 26-9-2020

 

 

Τετάρτη 23-9-2020

Μαυρομάτικα φασολάκια με βλίτα

Μενού 38: Από 20-9-2020 ως 26-9-2020

 

 

Πέμπτη 24-9-2020

Γεμιστά με κιμά

Μενού 38: Από 20-9-2020 ως 26-9-2020

 

 

Παρασκευή 25-9-2020

Φασουλόρυζο με τα μαυρομάτικα που θα περισσέψουν

Μενού 38: Από 20-9-2020 ως 26-9-2020

 

 

Σάββατο  26-9-2020

Σκάροι (ή άλλο ψάρι εποχής) με μπάμιες στον φούρνο

Μενού 38: Από 20-9-2020 ως 26-9-2020

 

 

Σαλάτες

Πιπεριές και μελιτζάνες ψητές με γιαούρτι

Μενού 38: Από 20-9-2020 ως 26-9-2020

 

Πιπεριές Φλωρίνης, πλούσια σαλάτα

Μενού 38: Από 20-9-2020 ως 26-9-2020

 

Βλίτα βραστά με ντομάτα

Μενού 38: Από 20-9-2020 ως 26-9-2020

 

Τζατζίκι

Μενού 38: Από 20-9-2020 ως 26-9-2020

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Τυροπιτάκια με φέτα σε σχήμα κρουασάν

Μενού 38: Από 20-9-2020 ως 26-9-2020

 

Κολοκυθόπιτα με εύκολο σπιτικό φύλλο

Μενού 38: Από 20-9-2020 ως 26-9-2020

 

 

Μικρασιάτικα “λουκούμια”

Μενού 38: Από 20-9-2020 ως 26-9-2020

 

«Ψευτοπιλαφάκι»

Μενού 38: Από 20-9-2020 ως 26-9-2020

 

Βλίτα (που περισσεύουν) με αυγά!

Μενού 38: Από 20-9-2020 ως 26-9-2020

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Συννεφιασμένο κέικ κανέλας

Μενού 38: Από 20-9-2020 ως 26-9-2020

 

Κουλουράκια γάλακτος από το Χουδέτσι Ηρακλείου

Μενού 38: Από 20-9-2020 ως 26-9-2020

 

Γλυκό ψυγείου με καραμελωμένο γάλα

Μενού 38: Από 20-9-2020 ως 26-9-2020

 

Σταφιδόπιτα με το σουσάμι μέσα στη ζύμη

Μενού 38: Από 20-9-2020 ως 26-9-2020

 

Καλά να είστε, καλά να περνάτε, όσο καλύτερα γίνεται στις δοσμένες συνθήκες!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο