Μενού εβδομάδας

Μενού 35: Από 30-8-2020 ως 5-9-2020

Μενού 35: Από 30-8-2020 ως 5-9-2020

 

Αλλάζει ο μήνας την εβδομάδα  που μας έρχεται, ας ελπίσουμε να είναι καλύτερος ο Σεπτέμβρης… Από τις λίγες σταθερές πια στην καθημερινότητά μας η ενασχόληση με την προετοιμασία σπιτικού φαγητού. Ας φροντίσουμε να είναι νόστιμο και με υλικά εποχής! Ελπίζουμε να βρείτε χρήσιμο το  μενού της εβδομάδας  κι αυτήν τη φορά!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 30-8-2020

Αρνί στον φούρνο με πατάτες

Μενού 35: Από 30-8-2020 ως 5-9-2020

Δευτέρα 31-8-2020

Μακαρονάδα με σάλτσα βασιλικού

Μενού 35: Από 30-8-2020 ως 5-9-2020

Τρίτη  1-9-2020

Σουτζουκάκια σμυρνέικα

Μενού 35: Από 30-8-2020 ως 5-9-2020

Τετάρτη 2-9-2020

Φάβα με χταποδάκι

Μενού 35: Από 30-8-2020 ως 5-9-2020

Πέμπτη 3-9-2020

Κρασάτο κοτόπουλο στο τηγάνι

Μενού 35: Από 30-8-2020 ως 5-9-2020

Παρασκευή 4-9-2020

Μελιτζάνες με ξινόχοντρο

Μενού 35: Από 30-8-2020 ως 5-9-2020

Σάββατο  5-9-2020

Ψάρι με βλίτα στο φούρνο

Μενού 35: Από 30-8-2020 ως 5-9-2020

Σαλάτες

Χωριάτικη κρητική πατατοσαλάτα

Μενού 35: Από 30-8-2020 ως 5-9-2020

 

 

ή πατατοσαλάτα με γιαούρτι

Μενού 35: Από 30-8-2020 ως 5-9-2020

 

Τζατζίκι

Μενού 35: Από 30-8-2020 ως 5-9-2020

 

Βλίτα βραστά

Μενού 35: Από 30-8-2020 ως 5-9-2020

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Μελιτζάνες τηγανητές

Μενού 35: Από 30-8-2020 ως 5-9-2020

 

ή κολοκυθάκια τηγανητά

Μενού 35: Από 30-8-2020 ως 5-9-2020

 

Ψευτοπίλαφο (με τα σουτζουκάκια)

Μενού 35: Από 30-8-2020 ως 5-9-2020

 

Αρωματική εύκολη τυρόπιτα

Μενού 35: Από 30-8-2020 ως 5-9-2020

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Παξιμαδάκια ή κέικ αμυγδάλου (με την ίδια συνταγή!)

Μενού 35: Από 30-8-2020 ως 5-9-2020

 

Ρεβανί με ινδοκάρυδο

Μενού 35: Από 30-8-2020 ως 5-9-2020

 

και σπιτικό παγωτό

Μενού 35: Από 30-8-2020 ως 5-9-2020

 

Γλυκό ψυγείου με γιαούρτι

Μενού 35: Από 30-8-2020 ως 5-9-2020

 

Γρανίτα πεπόνι

Μενού 35: Από 30-8-2020 ως 5-9-2020

 

Καλά να είστε, καλά να περνάτε, όσο καλύτερα γίνεται στις δοσμένες συνθήκες!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο