Μενού εβδομάδας

Μενού 33: Από 17-8-2022 ως  20-8-2022

Μενού 33: Από 17-8-2022 ως  20-8-2022

Κουτσουρεμένο σήμερα το μενού μας μιας και το εορταστικό τριήμερο “καλύφθηκε” από την προηγούμενη ανάρτηση, και σήμερα είναι μια από τις “πανελλήνιες μέρες περισσευμάτων”. Οι προτάσεις μας για τις υπόλοιπες μέρες περιλαμβάνουν όπως πάντα λαχανικά και φρούτα εποχής που ευχόμαστε να απολαμβάνετε όπου κι αν είστε! Κι αν άλλοι μαγειρεύουν για σας (εβδομάδα διακοπών για πολύ κόσμο η τρέχουσα…) απολαύστε το όσο μπορείτε!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Τετάρτη 17-8-2022

Κόκκινες φακές με κύμινο και ντοματίνια 

Κόκκινες φακές με κύμινο και ντοματίνια

 

 

Πέμπτη 18-8-2022

Κοτόπουλο στη γάστρα με μπάμιες

Μενού 33: Από 17-8-2022 ως  20-8-2022

 

Παρασκευή 19-8-2022

Μπριάμ 

Μπριάμ στον φούρνο (VIDEO)

 

 

 

Σάββατο 20-8-2022

Ψάρι με βλίτα στη γάστρα

Μενού 33: Από 17-8-2022 ως  20-8-2022

 

 

Σαλάτες

Βραστά βλίτα με κολοκυθάκια και πατάτες

Μενού 33: Από 17-8-2022 ως  20-8-2022

 

Αμυγδαλοσαλάτα

Μενού 33: Από 17-8-2022 ως  20-8-2022

 

Πλιγουροσαλάτα

Μενού 33: Από 17-8-2022 ως  20-8-2022

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Κολοκυθοκεφτέδες της Ρένας

Μενού 33: Από 17-8-2022 ως  20-8-2022

 

Ανεβατές τυρόπιτες φούρνου

Μενού 33: Από 17-8-2022 ως  20-8-2022

 

Εύκολη τυρόπιτα με φύλλο κρούστας

Μενού 33: Από 17-8-2022 ως  20-8-2022

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Παγωτό σοκολάτα χωρίς παγωτομηχανή

Μενού 33: Από 17-8-2022 ως  20-8-2022

 

 

«Μεθυσμένα» σύκα πάνω από γιαούρτι

Μενού 33: Από 17-8-2022 ως  20-8-2022

 

Παξιμαδάκια εκλεκτά ή κέικ αμυγδάλου με την ίδια συνταγή!

Μενού 33: Από 17-8-2022 ως  20-8-2022

Ζουμερό κέικ σοκολάτας με κομπόστα βύσσινο 

Ζουμερό κέικ σοκολάτας με κομπόστα βύσσινο

Καλή υπόλοιπη εβδομάδα να έχουμε! 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο