Μενού εβδομάδας

Μενού 30: Από 26-7-2020 ως 1-8-2020

Μενού 30: Από 26-7-2020 ως 1-8-2020

Τελειώνει κι ο Ιούλιος, μεσοκαλόκαιρο ήδη, το πιο παράξενο των τελευταίων χρόνων… Ευτυχώς τα υλικά εποχής είναι και φέτος στη διάθεσή μας για ποιοτικά μαγειρέματα. Τουλάχιστον αυτό έχει μείνει σταθερό στη ζωή μας. Έτοιμο λοιπόν και σήμερα το μενού της εβδομάδας! Καλά μαγειρέματα και Χρόνια Πολλά στις πολλές και πολλούς εορτάζοντες της εβδομάδας!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

Κυριακή 26-7-2020

Καλοκαιρινό στιφάδο με κολοκυθάκια

Μενού 30: Από 26-7-2020 ως 1-8-2020

Δευτέρα 27-7-2020

Η πιο απλή μακαρονάδα φούρνου

Μενού 30: Από 26-7-2020 ως 1-8-2020

Τρίτη  28-7-2020

Κοτόπουλο με ντοματίνια στη γάστρα

Μενού 30: Από 26-7-2020 ως 1-8-2020

Τετάρτη 29-7-2020

Φακόρυζο

Μενού 30: Από 26-7-2020 ως 1-8-2020

Πέμπτη 30-7-2020

Τσιγαριαστό αρνάκι με τηγανητές πατάτες

Μενού 30: Από 26-7-2020 ως 1-8-2020

Παρασκευή 31-7-2020

Ιμάμ μπαϊλντί

Μενού 30: Από 26-7-2020 ως 1-8-2020

Σάββατο  1-8-2020

Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι

Μενού 30: Από 26-7-2020 ως 1-8-2020

Σαλάτες

Βλίτα βραστά με κολοκυθάκια και πατάτες

Μενού 30: Από 26-7-2020 ως 1-8-2020

Μελιτζανοσαλάτα

Μενού 30: Από 26-7-2020 ως 1-8-2020

Τζατζίκι

Μενού 30: Από 26-7-2020 ως 1-8-2020

Πιπεριές ψητές

Μενού 30: Από 26-7-2020 ως 1-8-2020

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Χορτοκεφτέδες με βλίτα

Μενού 30: Από 26-7-2020 ως 1-8-2020

Καλαμαράκια τηγανητά

Μενού 30: Από 26-7-2020 ως 1-8-2020

Τάρτα με μελιτζάνες και τυριά

Μενού 30: Από 26-7-2020 ως 1-8-2020

Εύκολη τυρόπιτα με φύλλο κρούστας

Μενού 30: Από 26-7-2020 ως 1-8-2020

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

«Συννεφιασμένο» κέικ κανέλας

Μενού 30: Από 26-7-2020 ως 1-8-2020

Κουλουράκια λεμονιού νηστίσιμα

Μενού 30: Από 26-7-2020 ως 1-8-2020

Στριφτή πίτα με κεράσια ή ροδάκινα

Μενού 30: Από 26-7-2020 ως 1-8-2020

Γλυκό ψυγείου με ζελέ φρούτων

Μενού 30: Από 26-7-2020 ως 1-8-2020

Και μια δροσιστική, σπιτική ροδακινάδα!

Μενού 30: Από 26-7-2020 ως 1-8-2020

 

Καλά να είστε, καλά να περνάτε!

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο