Μενού εβδομάδας

Μενού 29: Από 19-7-2020 ως  25-7-2020

Μενού 29: Από 19-7-2020 ως  25-7-2020

Καλό Σαββατοκύριακο! Εδώ και πάλι με τις προτάσεις μας για την επόμενη εβδομάδα. Η ανταπόκρισή σας στις αναρτήσεις με τα μενού της εβδομάδας μας δείχνει πως βοηθούν  στο καθημερινό δίλημμα και «πιάνουν τόπο». Ευχαριστούμε πολύ, καλά μαγειρέματα!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

Κυριακή 19-7-2020

Μοσχάρι με μελιτζάνες

Μενού 29: Από 19-7-2020 ως  25-7-2020

Δευτέρα 20-7-2020

Μακαρονάδα με καρότα και κολοκυθάκια

Μενού 29: Από 19-7-2020 ως  25-7-2020

Τρίτη  21-7-2020

Ντολμαδάκια με κιμά και σάλτσα αυγολέμονο

Μενού 29: Από 19-7-2020 ως  25-7-2020

Τετάρτη 22-7-2020

Φάβα σκέτη ή παντρεμένη!

Μενού 29: Από 19-7-2020 ως  25-7-2020

Πέμπτη 23-7-2020

Λεμονάτο κοτόπουλο

Μενού 29: Από 19-7-2020 ως  25-7-2020

Παρασκευή 24-7-2020

Φασολάκια λαδερά

Μενού 29: Από 19-7-2020 ως  25-7-2020

Σάββατο  25-7-2020

Σαρδέλες στο φούρνο

Μενού 29: Από 19-7-2020 ως  25-7-2020

Σαλάτες

Βλίτα βραστά με κολοκυθάκια και πατάτες

Μενού 29: Από 19-7-2020 ως  25-7-2020

Πλιγουροσαλάτα

Μενού 29: Από 19-7-2020 ως  25-7-2020

Πατατοσαλάτα με γιαούρτι

Μενού 29: Από 19-7-2020 ως  25-7-2020

Κρητική σαλάτα με γλιστρίδα

Μενού 29: Από 19-7-2020 ως  25-7-2020

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Φαβοκεφτέδες

Μενού 29: Από 19-7-2020 ως  25-7-2020

Τυρόπιτες φούρνου με προζύμι

Μενού 29: Από 19-7-2020 ως  25-7-2020

Βλίτα τσιγαριαστά με αυγά

Μενού 29: Από 19-7-2020 ως  25-7-2020

Μελιτζάνες τηγανητές

Μενού 29: Από 19-7-2020 ως  25-7-2020

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κουλουράκια τηγανιού -«Λουκουμάδες παραλίας»

Μενού 29: Από 19-7-2020 ως  25-7-2020

Γλυκό ψυγείου με cream crackers

Μενού 29: Από 19-7-2020 ως  25-7-2020

Παγωτό σοκολάτα χωρίς παγωτομηχανή

Μενού 29: Από 19-7-2020 ως  25-7-2020

Κέικ μπανάνας με καρύδα

Μενού 29: Από 19-7-2020 ως  25-7-2020

Παξιμαδάκια ελαιολάδου με κακάο

Μενού 29: Από 19-7-2020 ως  25-7-2020

Καλά να είστε, καλά να περνάτε!

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο