Μενού εβδομάδας

Μενού 27: Από 5-7-2020 ως 11-7-2020

Μενού 27: Από 5-7-2020 ως 11-7-2020

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, άρχισαν τα μπάνια και δειλά δειλά φέτος γεμίζουν οι παραλίες . Στο μενού της εβδομάδας, φαγάκια που μπορούν να γίνουν νωρίς το πρωί και να μας περιμένουν το μεσημέρι. Αλλά κι εκείνοι που δεν άρχισαν ακόμη τις διακοπές τους ελπίζουμε ότι θα τα απολαύσουν!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

Κυριακή 5-7-2020

Παστίτσιο

Μενού 27: Από 5-7-2020 ως 11-7-2020

Δευτέρα 6-7-2020

Φασολάκια φρέσκα

Μενού 27: Από 5-7-2020 ως 11-7-2020

Τρίτη  7-7-2020

Σφουγγάτο με κολοκυθάκια

Μενού 27: Από 5-7-2020 ως 11-7-2020

Τετάρτη 8-7-2020

Ντοματόρυζο

Μενού 27: Από 5-7-2020 ως 11-7-2020

Πέμπτη 9-7-2020

Μπουτάκια κοτόπουλου στη γάστρα

Μενού 27: Από 5-7-2020 ως 11-7-2020

Παρασκευή 10-7-2020

Μπριάμ στο φούρνο

Μενού 27: Από 5-7-2020 ως 11-7-2020

Σάββατο  11-7-2020

Ψάρι με πατάτες στην κατσαρόλα

Μενού 27: Από 5-7-2020 ως 11-7-2020

Σαλάτες

Βλίτα βραστά με ντομάτα

Μενού 27: Από 5-7-2020 ως 11-7-2020

Μακαρονοσαλάτα

Μενού 27: Από 5-7-2020 ως 11-7-2020

Φασόλια πιάζ

Μενού 27: Από 5-7-2020 ως 11-7-2020

Πατατοσαλάτα

Μενού 27: Από 5-7-2020 ως 11-7-2020

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Τηγανητά κολοκυθάκια

Μενού 27: Από 5-7-2020 ως 11-7-2020

Μελιτζανόπιτα με κιμά

Μενού 27: Από 5-7-2020 ως 11-7-2020

Ομελέτα  με τυριά και κολοκυθοανθούς

Μενού 27: Από 5-7-2020 ως 11-7-2020

Κιμαδόπιτες με πανεύκολο φύλλο χωρίς πλάστη

Μενού 27: Από 5-7-2020 ως 11-7-2020

Κολοκυθοκεφτέδες με πολλά λαχανικά

Μενού 27: Από 5-7-2020 ως 11-7-2020

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Αφράτα μπισκότα  με ελαιόλαδο και  με μπανάνες

Μενού 27: Από 5-7-2020 ως 11-7-2020

Αναποδογυριστό κέικ με κεράσια

Μενού 27: Από 5-7-2020 ως 11-7-2020

Ζαχαρόψωμα εκλεκτά και για την παραλία!

Μενού 27: Από 5-7-2020 ως 11-7-2020

Δροσερή κρέμα με σουμάδα ή γάλα αμυγδάλου

Μενού 27: Από 5-7-2020 ως 11-7-2020

Καλά να είστε, καλά να περνάτε!

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο