Μενού εβδομάδας

Μενού 25: Από 21-6-2020 ως 27-6-2020

Μενού 25: Από 21-6-2020 ως 27-6-2020

Καλοκαίρι και επισήμως από αυτήν την εβδομάδα! Τα καλοκαιρινά λαχανικά στο φόρτε τους και γι αυτό η παρουσία τους στο μενού της εβδομάδας είναι σχεδόν καθημερινή. Οι εξετάσεις συνεχίζονται κι έτσι κέικ και ελαφρά γλυκά προτείνονται για να γλυκάνουμε τα παιδιά που διαβάζουν. Υπάρχουν όμως και “γλυκά παραλίας” για τα παιδάκια που έχουν αρχίσει ήδη τις βουτιές!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

Κυριακή 21-6-2020

Γιουβέτσι

Μενού 25: Από 21-6-2020 ως 27-6-2020

Δευτέρα 22-6-2020

Μαλαχτό σφουγγάτο, παραδοσιακή αρωματική ομελέτα

Μενού 25: Από 21-6-2020 ως 27-6-2020

Τρίτη  23-6-2020

Κοτόπουλο με μπάμιες

Μενού 25: Από 21-6-2020 ως 27-6-2020

Τετάρτη 24-6-2020

Ιμάμ μπαϊλντί

Μενού 25: Από 21-6-2020 ως 27-6-2020

Πέμπτη 25-6-2020

Σουτζουκάκια σμυρνέικα

Μενού 25: Από 21-6-2020 ως 27-6-2020

Παρασκευή 26-6-2020

Γίγαντες πλακί

Μενού 25: Από 21-6-2020 ως 27-6-2020

Σάββατο  27-6-2020

Σαρδέλες σε κληματόφυλλα

Μενού 25: Από 21-6-2020 ως 27-6-2020

Σαλάτες

Βλίτα-κολοκυθάκια-πατάτες βραστά

Μενού 25: Από 21-6-2020 ως 27-6-2020

Πατατοσαλάτα χωριάτικη

Μενού 25: Από 21-6-2020 ως 27-6-2020

Σαλάτες με αλμύρα (για όσους μπορούν να βρουν)

Μενού 25: Από 21-6-2020 ως 27-6-2020

Σαλάτα με ψητές χρωματιστές πιπεριές

Μενού 25: Από 21-6-2020 ως 27-6-2020

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Πουρές πατάτας με ελαιόλαδο

Μενού 25: Από 21-6-2020 ως 27-6-2020

Τραγανά τηγανητά κολοκυθάκια

Μενού 25: Από 21-6-2020 ως 27-6-2020

Τάρτα μελιτζάνας με κρητικά τυριά

Μενού 25: Από 21-6-2020 ως 27-6-2020

Ξεσκέπαστη κολοκυθόπιτα με φύλλο

Μενού 25: Από 21-6-2020 ως 27-6-2020

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Μπισκοτογλυκό με ζελέ και άνθος αραβοσίτου

Μενού 25: Από 21-6-2020 ως 27-6-2020

Κέικ γιαουρτιού 1-2-3-4

Μενού 25: Από 21-6-2020 ως 27-6-2020

Κέικ μπανάνας με ινδοκάρυδο στο multi

Μενού 25: Από 21-6-2020 ως 27-6-2020

Ζαχαρόψωμα εκλεκτά (και για την παραλία!)

Μενού 25: Από 21-6-2020 ως 27-6-2020

Ρολά σταφίδας με φυσικό προζύμι (και για την παραλία!)

Μενού 25: Από 21-6-2020 ως 27-6-2020

Καλά να είστε, καλά να περνάτε! 

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο