Μενού εβδομάδας

Μενού 23: Από 7-6-2020 ως  13-6-2020

Μενού 23: Από 7-6-2020 ως  13-6-2020

Μπορεί ο Ιούνιος να μην έχει γίνει ακόμη αισθητός όσον αφορά τις θερμοκρασίες, αλλά τα καλοκαιρινά φρούτα και λαχανικά είναι πια σε αφθονία! Τα εντάξαμε στο μενού της εβδομάδας που ελπίζουμε να βρείτε και αυτήν τη φορά ενδιαφέρον!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

Κυριακή 7-6-2020

Κοκκινιστό μοσχάρι με πουρέ μελιτζάνας

Μενού 23: Από 7-6-2020 ως  13-6-2020

Δευτέρα 8-6-2020

Σπανακόρυζο

Μενού 23: Από 7-6-2020 ως  13-6-2020

Τρίτη  9-6-2020

Κοτόπουλο με ντοματίνια στη γάστρα

Μενού 23: Από 7-6-2020 ως  13-6-2020

Τετάρτη 10-6-2020

Ρεβίθια με ντομάτα

Μενού 23: Από 7-6-2020 ως  13-6-2020

Πέμπτη 11-6-2020

Κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά

Μενού 23: Από 7-6-2020 ως  13-6-2020

Παρασκευή 12-6-2020

Σφουγγάτο με πατάτες και κάποια σαλάτα

Μενού 23: Από 7-6-2020 ως  13-6-2020

Σάββατο  13-6-2020

Ψάρι σαβόρε

Μενού 23: Από 7-6-2020 ως  13-6-2020

Σαλάτες

Βλίτα-κολοκυθάκια-πατάτες βραστά

Μενού 23: Από 7-6-2020 ως  13-6-2020

Κοτοσαλάτα με σάλτσα αβοκάντο

Μενού 23: Από 7-6-2020 ως  13-6-2020

Πράσινη με αβοκάντο και φράουλες

Μενού 23: Από 7-6-2020 ως  13-6-2020

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Καλοκαιρινή χορτόπιτα με βλίτα

Μενού 23: Από 7-6-2020 ως  13-6-2020

Βλίτα με αυγά

Μενού 23: Από 7-6-2020 ως  13-6-2020

Κιμαδόπιτες με αέρινο φύλλο χωρίς πλάστη

Μενού 23: Από 7-6-2020 ως  13-6-2020

Μυζηθρόπιτες  τηγανιού

Μενού 23: Από 7-6-2020 ως  13-6-2020

και χωρίς φύλλο για πιο γρήγορα…

Μενού 23: Από 7-6-2020 ως  13-6-2020

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κουλουράκια με το σουσάμι μέσα στη ζύμη

Μενού 23: Από 7-6-2020 ως  13-6-2020

Αναποδογυρισμένη πίτα «tutti frutti»

Μενού 23: Από 7-6-2020 ως  13-6-2020

Κέικ με μπανάνες και ινδοκάρυδο

Μενού 23: Από 7-6-2020 ως  13-6-2020

Γλυκό ψυγείου με κριμ κράκερς

Μενού 23: Από 7-6-2020 ως  13-6-2020

Καλά να είστε, καλά να περνάτε!

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο