Μενού εβδομάδας

Μενού 23: Από 7-6-2020 ως  13-6-2020

Μπορεί ο Ιούνιος να μην έχει γίνει ακόμη αισθητός όσον αφορά τις θερμοκρασίες, αλλά τα καλοκαιρινά φρούτα και λαχανικά είναι πια σε αφθονία! Τα εντάξαμε στο μενού της εβδομάδας που ελπίζουμε να βρείτε και αυτήν τη φορά ενδιαφέρον!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

Κυριακή 7-6-2020

Κοκκινιστό μοσχάρι με πουρέ μελιτζάνας

Δευτέρα 8-6-2020

Σπανακόρυζο

Τρίτη  9-6-2020

Κοτόπουλο με ντοματίνια στη γάστρα

Τετάρτη 10-6-2020

Ρεβίθια με ντομάτα

Πέμπτη 11-6-2020

Κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά

Παρασκευή 12-6-2020

Σφουγγάτο με πατάτες και κάποια σαλάτα

Σάββατο  13-6-2020

Ψάρι σαβόρε

Σαλάτες

Βλίτα-κολοκυθάκια-πατάτες βραστά

Κοτοσαλάτα με σάλτσα αβοκάντο

Πράσινη με αβοκάντο και φράουλες

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Καλοκαιρινή χορτόπιτα με βλίτα

Βλίτα με αυγά

Κιμαδόπιτες με αέρινο φύλλο χωρίς πλάστη

Μυζηθρόπιτες  τηγανιού

και χωρίς φύλλο για πιο γρήγορα…

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κουλουράκια με το σουσάμι μέσα στη ζύμη

Αναποδογυρισμένη πίτα «tutti frutti»

Κέικ με μπανάνες και ινδοκάρυδο

Γλυκό ψυγείου με κριμ κράκερς

Καλά να είστε, καλά να περνάτε!

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και στην τρέχουσα φάση καταρτιζόμενη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές