Μενού εβδομάδας

Μενού 22: Από 31-5-2020 ως 6-6-2020

Μενού 22: Από 31-5-2020 ως 6-6-2020

Μπαίνει ο Ιούνιος αυτή την εβδομάδα και καλοκαιρινά χόρτα και φρούτα είναι πια στην επικαιρότητα. Ώρα να τα συμπεριλάβομε στο μενού της εβδομάδας. Ας φτιάξουμε και μερικά πιο μαμαδίστικα φαγάκια και λιχουδιές για τα μικρά παιδάκια που επιστρέφουν στο σχολείο!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

Κυριακή 31-5-2020

Μοσχαράκι στιφάδο

Μενού 22: Από 31-5-2020 ως 6-6-2020

Δευτέρα 1-6-2020

Ζυμαρικά φούρνου σε πιο καλοκαιρινή εκδοχή

Μενού 22: Από 31-5-2020 ως 6-6-2020

Τρίτη  2-6-2020

Λεμονάτο κοτόπουλο

Μενού 22: Από 31-5-2020 ως 6-6-2020

Τετάρτη 3-6-2020

Γίγαντες πλακί

Μενού 22: Από 31-5-2020 ως 6-6-2020

Πέμπτη 4-6-2020

Ατομικά ρολά με κιμά

Μενού 22: Από 31-5-2020 ως 6-6-2020

Παρασκευή 5-6-2020

Μελιτζάνες με ξινομυζήθρα ή φέτα

Μενού 22: Από 31-5-2020 ως 6-6-2020

Σάββατο  6-6-2020

Σαρδέλες στα κληματόφυλλα

Μενού 22: Από 31-5-2020 ως 6-6-2020

Σαλάτες

Βλίτα-κολοκυθάκια-πατάτες βραστά

Μενού 22: Από 31-5-2020 ως 6-6-2020

Αλμύρα σε 2 εκδοχές, της στεριάς και της θάλασσας

Μενού 22: Από 31-5-2020 ως 6-6-2020

Παντζάρια με σάλτσα ταχινιού

Μενού 22: Από 31-5-2020 ως 6-6-2020

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Πουρές πατάτας με ελαιόλαδο

Μενού 22: Από 31-5-2020 ως 6-6-2020

Τυροκούλουρα

Μενού 22: Από 31-5-2020 ως 6-6-2020

“Γύρος”  κοτόπουλου στο τηγάνι!

Μενού 22: Από 31-5-2020 ως 6-6-2020

με σπιτικές πίτες

Μενού 22: Από 31-5-2020 ως 6-6-2020

Ελιοψωμάκια χωρίς ζύμωμα

Μενού 22: Από 31-5-2020 ως 6-6-2020

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Λεμονόπιτα

Μενού 22: Από 31-5-2020 ως 6-6-2020

Μπισκοτάκια κανέλας με μέλι και καστανή ζάχαρη

Μενού 22: Από 31-5-2020 ως 6-6-2020

Απλό κέικ βανίλιας

Μενού 22: Από 31-5-2020 ως 6-6-2020

Γλυκό ψυγείου με φρούτα

Μενού 22: Από 31-5-2020 ως 6-6-2020

Καλά να είμαστε, με υγεία και υπομονή!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και στην τρέχουσα φάση καταρτιζόμενη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!