Μενού εβδομάδας

Μενού 19: Από 10-5-2020 ως 16-5-2020

Μενού 19: Από 10-5-2020 ως 16-5-2020

Καλημέρα, Καλό Σαββατοκύριακο. Εδώ και σήμερα με ανοιξιάτικες προτάσεις στο μενού της εβδομάδας για σπιτικά μαγειρέματα! Ευχόμαστε να σας διευκολύνουμε και να τις βρείτε ενδιαφέρουσες. Η τούρτα φράουλα, η ανοιξιάτικη μηλόπιτα και το γλυκό με cream crackers στα προτεινόμενα γλυκά, ειδικά για την αυριανή Γιορτή της Μητέρας!

Μενού 19: Από 10-5-2020 ως 16-5-2020

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 10-5-2020

Μοσχαράκι ή αρνάκι με αρακά και καρότα

Μενού 19: Από 10-5-2020 ως 16-5-2020

 

 

Δευτέρα 11-5-2020

Η πιο απλή μακαρονάδα φούρνου

Μενού 19: Από 10-5-2020 ως 16-5-2020

 

 

Τρίτη  12-5-2020

Κεφτέδες με πατάτες στην κατσαρόλα

Μενού 19: Από 10-5-2020 ως 16-5-2020

 

 

Τετάρτη 13-5-2020

Φάβα

Μενού 19: Από 10-5-2020 ως 16-5-2020

 

 

Πέμπτη 14-5-2020

Κοτόπουλο με μπάμιες στο φούρνο

Μενού 19: Από 10-5-2020 ως 16-5-2020

 

 

Παρασκευή 15-5-2020

Ντολμαδάκια γιαλαντζί

Μενού 19: Από 10-5-2020 ως 16-5-2020

 

 

Σάββατο  16-5-2020

Ψάρι με βλίτα στο φούρνο

Μενού 19: Από 10-5-2020 ως 16-5-2020

 

 

Σαλάτες

Πικράσταχα (ή άλλα χόρτα βραστά)

Μενού 19: Από 10-5-2020 ως 16-5-2020

 

Παπούλες ή μαρουλοσαλάτα με βινεγκρέτ ντομάτας

Μενού 19: Από 10-5-2020 ως 16-5-2020

 

Βλίτα με κολοκύθια τσιγαριαστά (οι χοχλιοί προαιρετικοί)

Μενού 19: Από 10-5-2020 ως 16-5-2020

 

Ρεγγοσαλάτα με φακές ή πατάτες

Μενού 19: Από 10-5-2020 ως 16-5-2020

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Σφουγγάτο με κολοκύθια «λευκό»

Μενού 19: Από 10-5-2020 ως 16-5-2020

 

ή σφουγγάτο με αγκινάρες

Μενού 19: Από 10-5-2020 ως 16-5-2020

 

Πιπερόπιτα

Μενού 19: Από 10-5-2020 ως 16-5-2020

 

Ψωμάκια με σπανάκι και τυρί

Μενού 19: Από 10-5-2020 ως 16-5-2020

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

«Μιλφέιγ» με cream crackers

Μενού 19: Από 10-5-2020 ως 16-5-2020

 

Τούρτα φράουλας με κρέμα γιαουρτιού

Μενού 19: Από 10-5-2020 ως 16-5-2020

 

Μηλόπιτα ανοιξιάτικη

Μενού 19: Από 10-5-2020 ως 16-5-2020

 

Ρολά σταφίδας με φυσικό προζύμι

Μενού 19: Από 10-5-2020 ως 16-5-2020

 

Κουλουράκια με ελαιόλαδο και γιαούρτι

Μενού 19: Από 10-5-2020 ως 16-5-2020

 

Καλά να είμαστε, με υγεία και υπομονή να αντέχουμε όσα περνάμε!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο