Μενού εβδομάδας

Μενού 5: Από 2-2-2020 ως 8-2-2020

Μενού 5: Από 2-2-2020 ως 8-2-2020

Καλό μήνα!

Μπήκαμε στον Φλεβάρη, εμείς εδώ κάτω με μια υπέροχη πρωτομηνιάτικη λιακάδα! Οι προβλέψεις βέβαια λένε άλλα για την εβδομάδα που έρχεται, αλλά θα αντιμετωπίσουμε το κρύο και τις ιώσεις με καλό σπιτικό φαγητό και σωστό ντύσιμο.  Στο μενού μας χειμωνιάτικα πιάτα, με υλικά εποχής όπως πάντα!

Μενού 5: Από 2-2-2020 ως 8-2-2020

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή  2-2-2020

Χοιρινό με πράσα αυγολέμονο

Μενού 5: Από 2-2-2020 ως 8-2-2020

 

 

Δευτέρα 3-2-2020

Σφουγγάτο με πατάτες και χόρτα βραστά

Μενού 5: Από 2-2-2020 ως 8-2-2020

 

 

Τρίτη  4-2-2020

Ζυμαρικά φούρνου με πανσέτα

Μενού 5: Από 2-2-2020 ως 8-2-2020

 

 

Τετάρτη 5-2-2020

Χάντρες πλακί

Μενού 5: Από 2-2-2020 ως 8-2-2020

 

 

Πέμπτη 6-2-2020

Λαχανοντολμάδες με κρέμα αυγολέμονο, κλασικοί

Μενού 5: Από 2-2-2020 ως 8-2-2020

 

ή σε τούρτα για όσους δεν προλαβαίνουν…

Μενού 5: Από 2-2-2020 ως 8-2-2020

 

 

Παρασκευή 7-2-2020

Πιλάφι με συκωτάκια πουλιών

Μενού 5: Από 2-2-2020 ως 8-2-2020

 

 

Σάββατο  8-2-2020

Ψάρι σε κρούστα αλατιού και πατατοσαλάτα

Μενού 5: Από 2-2-2020 ως 8-2-2020

 

 

Σαλάτες

Πατατοσαλάτα

Μενού 5: Από 2-2-2020 ως 8-2-2020

 

Τσιγαριαστά χόρτα με ξύγαλο ή άλλο τυρί-κρέμα

Μενού 5: Από 2-2-2020 ως 8-2-2020

 

Βραστά χόρτα (εδώ τσιμούλια, παραπούλια για όσους τα ξέρουν έτσι…)

Μενού 5: Από 2-2-2020 ως 8-2-2020

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Σφουγγάτο με τσιμούλια (παραπούλια)

Μενού 5: Από 2-2-2020 ως 8-2-2020

 

Σούπα με λαχανικά και ξινόχοντρο

Μενού 5: Από 2-2-2020 ως 8-2-2020

 

Αφράτες τυρόπιτες τηγανιού χωρίς πλάστη

Μενού 5: Από 2-2-2020 ως 8-2-2020

 

Ή τυρόπιτες  χωρίς πλάστη σε άλλη εκδοχή!

Μενού 5: Από 2-2-2020 ως 8-2-2020

 

«Ψευτοπιλαφάκι»

Μενού 5: Από 2-2-2020 ως 8-2-2020

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Σιροπιαστά μηλοπιτάκια

Μενού 5: Από 2-2-2020 ως 8-2-2020

 

Πορτοκαλόπιτα

Μενού 5: Από 2-2-2020 ως 8-2-2020

 

ή κέικ πορτοκαλιού

Μενού 5: Από 2-2-2020 ως 8-2-2020

 

Μπισκότα κανέλας

Μενού 5: Από 2-2-2020 ως 8-2-2020

 

Καλή εβδομάδα!

Καλά να είστε, καλά να περάσετε!

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο