Μενού εβδομάδας

Μενού 16:  Από 14-4-2019 ως 20-4-2019

Μενού 16:  Από 14-4-2019 ως 20-4-2019

Άλλη μια εβδομάδα που θα «μπαινοβγαίνει» η Άνοιξη σύμφωνα με τις προβλέψεις! Ανοιξιάτικα λαχανικά όμως υπάρχουν και τα απολαμβάνουμε! Δίνουμε προτάσεις χωρίς κρέας στα πιάτα ημέρας γιατί αρκετοί επιλέγουν να απέχουν από το κρέας τις 2 τελευταίες εβδομάδες της Σαρακοστής. Όμως όσοι δεν νηστεύουν θα βρουν εύκολες παρασκευές με κρεατικά στις προτάσεις για τα συμπληρώματα-λιχουδιές, που θα αρέσουν και στα παιδάκια!

Μενού 16:  Από 14-4-2019 ως 20-4-2019

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 14-4-2019

Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι

Μενού 16:  Από 14-4-2019 ως 20-4-2019

 

 

Δευτέρα 15-4-2019

Πρασόρυζο

Μενού 16:  Από 14-4-2019 ως 20-4-2019

 

 

Τρίτη 16-4-2019

Χοχλιοί με χόντρο (σπασμένο σιτάρι)                                                                                               

Το πιάτο γίνεται και χωρίς χοχλιούς

Μενού 16:  Από 14-4-2019 ως 20-4-2019

 

 

Τετάρτη 17-4-2019

Μαυρομάτικα με μάραθα

Μενού 16:  Από 14-4-2019 ως 20-4-2019

 

 

Πέμπτη  18-4-2019

Αγκινάρες με γιαούρτι

Μενού 16:  Από 14-4-2019 ως 20-4-2019

 

 

Παρασκευή 19-4-2019

Μακαρονάδα απλή

Μενού 16:  Από 14-4-2019 ως 20-4-2019

 

 

Σάββατο  20-4-2019

Φάβα παντρεμένη με χταπόδι

Μενού 16:  Από 14-4-2019 ως 20-4-2019

 

 

Σαλάτες

Παντζαροσαλάτα με σάλτσα ταχινιού

Μενού 16:  Από 14-4-2019 ως 20-4-2019

 

 

Χόρτα εποχής βραστά

Μενού 16:  Από 14-4-2019 ως 20-4-2019

 

Σαλάτα με φράουλες και αβοκάντο

Μενού 16:  Από 14-4-2019 ως 20-4-2019

 

 

Συνοδευτικά, συμπληρώματα, λιχουδιές

Γύρος κοτόπουλου στο τηγάνι

Μενού 16:  Από 14-4-2019 ως 20-4-2019

 

Συκωταριά λαδορίγανη

Μενού 16:  Από 14-4-2019 ως 20-4-2019

 

Λουκάνικα με ψητά λαχανικά

Μενού 16:  Από 14-4-2019 ως 20-4-2019

Πίτα με νηστίσιμη κουρού ζύμη και όποια γέμιση μας αρέσει

Μενού 16:  Από 14-4-2019 ως 20-4-2019

 

Ή άλλες παρασκευές με αυτή τη ζύμη

Μενού 16:  Από 14-4-2019 ως 20-4-2019

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Νηστίσιμο σιροπιαστό κέικ με καρύδα

Μενού 16:  Από 14-4-2019 ως 20-4-2019

 

Ψωμάκια ή κουλούρια γεμιστά

Μενού 16:  Από 14-4-2019 ως 20-4-2019

 

Λαδερά κουλουράκια λεμονιού

Μενού 16:  Από 14-4-2019 ως 20-4-2019

 

Καλή εβδομάδα!

Καλά να είστε, καλά να περνάτε!

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο