Μενού εβδομάδας

Μενού 7:  Από 10-2-2019 ως 16-2-2019

Μενού 7:  Από 10-2-2019 ως 16-2-2019

Φτάσαμε κιόλας στο μενού με αριθμό 7! Προτάσεις με υλικά εποχής που ελπίζουμε να σας αρέσουν. Λάβαμε υπόψη όπως θα δείτε και το γεγονός ότι κάποιοι γιορτάζουν αυτήν την εβδομάδα 😉 !

Μενού 7:  Από 10-2-2019 ως 16-2-2019

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 10-2-2019

Αρνάκι με σταμναγκάθι

Μενού 7:  Από 10-2-2019 ως 16-2-2019

 

 

Δευτέρα  11-2-2019

Ομελέτα με πατάτες και ξινομυζήθρα

Μενού 7:  Από 10-2-2019 ως 16-2-2019

 

 

Τρίτη  12-2-2019

Σπαγγέτι με κιμά και σάλτσα γιαουρτιού στο φούρνο

Μενού 7:  Από 10-2-2019 ως 16-2-2019

 

 

Τετάρτη  13-2-2019

Μαυρομάτικα φασολάκια με μάραθα

Μενού 7:  Από 10-2-2019 ως 16-2-2019

 

 

Πέμπτη  14-2-2019

Ψαρονέφρι «πολύχρωμο»

Μενού 7:  Από 10-2-2019 ως 16-2-2019

 

 

Παρασκευή  15-2-2019

Γιαχνάκι με ή χωρίς χοχλιούς

Μενού 7:  Από 10-2-2019 ως 16-2-2019

 

 

Σάββατο  16-2-2019

Ψάρι στο φούρνο με πατάτες

Μενού 7:  Από 10-2-2019 ως 16-2-2019

 

 

Σαλάτες

Κάποια βραστή, με χόρτα ή λαχανικά

Μενού 7:  Από 10-2-2019 ως 16-2-2019

 

Κουνουπίδι ψητό, ζεστή σαλάτα

Μενού 7:  Από 10-2-2019 ως 16-2-2019

 

Ωμή σαλάτα με άγρια χόρτα

Μενού 7:  Από 10-2-2019 ως 16-2-2019

 

 

Συνοδευτικά, συμπληρώματα, λιχουδιές

Πατάτες στο φούρνο σε χυμό εσπεριδοειδών

Μενού 7:  Από 10-2-2019 ως 16-2-2019

 

Μπουρεκάκια-μπουκιές με ξινομυζήθρα ή φέτα

Μενού 7:  Από 10-2-2019 ως 16-2-2019

 

Ή με κιμά

Μενού 7:  Από 10-2-2019 ως 16-2-2019

 

Πατατόσουπα

Μενού 7:  Από 10-2-2019 ως 16-2-2019

 

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κέικ με λευκή σοκολάτα

Μενού 7:  Από 10-2-2019 ως 16-2-2019

 

Brownies με ελαιόλαδο

Μενού 7:  Από 10-2-2019 ως 16-2-2019

 

Σφακιανά αρωματικά παξιμαδάκια

Μενού 7:  Από 10-2-2019 ως 16-2-2019

 

Σοκολατάκια πολύχρωμα

Μενού 7:  Από 10-2-2019 ως 16-2-2019

 

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα!

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο