Μενού εβδομάδας

Μενού 4:  Από 20-1-2018 ως 26-1-2018

Μενού 4:  Από 20-1-2018 ως 26-1-2018

Φτάσαμε κιόλας στο μενού 4! Ακόμη προχθές μου φαίνεται πως είχαμε Πρωτοχρονιά, αλλά οι μέρες περνούν. Προτάσεις εποχής και γι αυτήν την εβδομάδα! Ελπίζουμε να τις βρείτε ενδιαφέρουσες και χρήσιμες!

Μενού 4:  Από 20-1-2018 ως 26-1-2018

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 20-1-2019

Ψητό κατσαρόλας

Μενού 4:  Από 20-1-2018 ως 26-1-2018

 

 

Δευτέρα  21-1-2019

Χωριάτικη ομελέτα με πατάτες και ξινομυζήθρα ή φέτα

Μενού 4:  Από 20-1-2018 ως 26-1-2018

 

 

Τρίτη  22-1-2019

Χόντρος ή ρύζι με σύγλινα

Μενού 4:  Από 20-1-2018 ως 26-1-2018

 

 

Τετάρτη  23-1-2019

Ρεβίθια,  αρωματική σούπα

Μενού 4:  Από 20-1-2018 ως 26-1-2018

 

 

Πέμπτη  24-1-2019

Γιουβέτσι με κεφτέδες στο φούρνο

Μενού 4:  Από 20-1-2018 ως 26-1-2018

 

 

Παρασκευή  25-1-2019

Χειμωνιάτικο τουρλού

Μενού 4:  Από 20-1-2018 ως 26-1-2018

 

 

Σάββατο  26-1-2019

Φιλέτα ψαριού με ελιές

Μενού 4:  Από 20-1-2018 ως 26-1-2018

 

 

Σαλάτες

Απλή παντζαροσαλάτα

Μενού 4:  Από 20-1-2018 ως 26-1-2018

 

Βραστά χόρτα

Μενού 4:  Από 20-1-2018 ως 26-1-2018

 

 Χειμωνιάτικη σαλάτα με φιλέτο καπνιστού κοτόπουλου

Μενού 4:  Από 20-1-2018 ως 26-1-2018

 

 

Συνοδευτικά, συμπληρώματα, λιχουδιές

Τηγανητά μανιτάρια

Μενού 4:  Από 20-1-2018 ως 26-1-2018

 

Χυλόφτα, γλυκιά ή αλμυρή 

Μενού 4:  Από 20-1-2018 ως 26-1-2018

 

Ξεσκέπαστη μαραθόπιτα φούρνου

Μενού 4:  Από 20-1-2018 ως 26-1-2018

 

Εύκολη αρωματική τυρόπιτα με φύλλο κρούστας

Μενού 4:  Από 20-1-2018 ως 26-1-2018

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Μηλόπιτα χωρίς ψήσιμο

Μενού 4:  Από 20-1-2018 ως 26-1-2018

 

Πανεύκολο κέικ μήλου

Μενού 4:  Από 20-1-2018 ως 26-1-2018

 

Κουλουράκια κανέλας

Μενού 4:  Από 20-1-2018 ως 26-1-2018

 

Κουμπανάκια ή λουκούμια Κρήτης

Μενού 4:  Από 20-1-2018 ως 26-1-2018

 

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα!

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο