Διαγωνισμοί

Ο πιο γλυκός διαγωνισμός για τα Χριστούγεννα!

Ο πιο γλυκός διαγωνισμός για τα Χριστούγεννα!

Μικροί και μεγάλοι, ελάτε στην Αγυιά ή στις Γούβες για να γλυκαθείτε με «καραμελοπαιχνίδια», γλυκές κατασκευές και ήρωες του Disney!

Ο πιο γλυκός διαγωνισμός για τα Χριστούγεννα!Το 1ο διαδραστικό Εργοστάσιο Καραμέλας έρχεται και η Κρήτη θα γεμίσει καραμέλες και ζαχαρωτά! Το Εργοστάσιο Καραμέλας θα βρίσκεται στις 20-23 Δεκεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Αγυιάς Χανίων και στις 27-30 Δεκεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο στις Γούβες Ηρακλείου!

Οι φίλοι μας στο Εργοστάσιο Καραμέλας  χαρίζουν 4 εισιτήρια για τους φίλους της σελίδας μας!

Ο πιο γλυκός διαγωνισμός για τα Χριστούγεννα!

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό αρκεί να κάνετε like στην ανάρτηση του facebook και να μας γράψετε στα σχόλια είτε στο facebook είτε σε αυτή την ανάρτηση εδώ σε ποια από τις δύο εκδηλώσεις θέλετε να παρευρεθείτε, στα Χανιά ή στο Ηράκλειο! Ακόμα και αν δεν είστε ένας από τους τυχερούς επισκεφτείτε μαζί με μικρούς και μεγάλους αγαπημένους σας όποια από τις δύο εκδηλώσεις σας βολεύει και περάστε υπέροχα! Περισσότερες πληροφορίες για τις δύο εκδηλώσεις θα βρείτε στις ακόλουθες σελίδες:

Εργοστάσιο Καραμέλας – ΧΑΝΙΑ

Εργοστάσιο Καραμέλας – Ηράκλειο

Αν το επιθυμείτε (δεν είναι όροι συμμετοχής) μπορείτε να ακολουθήσετε τις σελίδες στα social media για να ενημερώνεστε για νέα και να εκφράσετε την στήριξή σας!

Κρήτη: Γαστρονομικός Περίπλους

Facebook

Instagram

Εργοστάσιο Καραμέλας

Εργοστάσιο Καραμέλας – ΧΑΝΙΑ

Εργοστάσιο Καραμέλας – Ηράκλειο

4 τυχεροί (2 στο Ηράκλειο και 2 στα Χανιά) που θα αναδειχθούν με κλήρωση θα πάρουν από 1 δωρεάν εισιτήριο για να απολαύσουν τις καραμέλες και τα ζαχαρωτά του Εργοστασίου Καραμέλας μαζί με απίθανα events!

Έναρξη διαγωνισμού: Κυριακή 16/12/2018
Λήξη διαγωνισμού: Τετάρτη 19/12/2018 στις 23:59 μ.μ.
Κλήρωση – ανακοίνωση νικητών: Πέμπτη 20/12/2018 (Η κλήρωση θα γίνει με υπολογιστικό μηχάνημα.)

Όροι διαγωνισμού:

Κάθε συμμετέχων/ουσα  έχει δικαίωμα μίας συμμετοχής από κάθε μέσο (site, facebook) δηλαδή ο ίδιος άνθρωπος μπορεί να συμμετέχει συνολικά με 2 συμμετοχές, 1 για κάθε μέσο. Αυτό γίνεται επειδή δεν είναι εφικτό να ελέγξουμε αν κάποιος χρησιμοποιεί με άλλο username ή mail κάθε μέσο.

Αφού ανακοινωθούν τα ονόματα των νικητών θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί τους για κάποια στοιχεία ώστε να μπορούν να ταυτοποιηθούν στους εκθεσιακούς χώρους και να παραλάβουν από εκεί το δωρεάν εισιτήριο τους.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας! Να περάσετε όμορφα!

 

Μανόλης Κουκουρίκος

Ο Μανόλης είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση του εμπορικού κομματιού του cretangastronomy.gr. Σπούδασε Βιομηχανική Διοίκηση & Τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και καταρτίστηκε σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο Digital Marketing. Η σχέση του με το φαγητό έχει περάσει από πολλά στάδια (ναι έχει υπάρξει και street food junkie) και εξελίσσεται καθημερινά αλλά πλέον έχοντας και σαν οδηγό τη σελίδα, η μαγειρική αποτελεί μια αγαπημένη του ασχολία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο