Άρθρα

Εργοστάσιο Καραμέλας στα Χανιά και στο Ηράκλειο τον Δεκέμβριο!

Εργοστάσιο Καραμέλας στα Χανιά και στο Ηράκλειο τον Δεκέμβριο!

Γλυκές εκπλήξεις για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά!

Από τις 20 ως τις 23 Δεκεμβρίου, το Εκθεσιακό Κέντρο Αγυιάς Χανίων και από τις 27 ως τις 30 Δεκεμβρίου, το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο, στις Γούβες Ηρακλείου, θα γεμίσουν καραμέλες και ζαχαρωτά! Το 1ο διαδραστικό Εργοστάσιο Καραμέλας έρχεται για να γλυκάνει μικρούς και μεγάλους, με «καραμελοπαιχνίδια», γλυκές κατασκευές και ήρωες του Disney.

Εργοστάσιο Καραμέλας στα Χανιά και στο Ηράκλειο τον Δεκέμβριο!

Oι εκδηλώσεις στο Εργοστάσιο Καραμέλας:

ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΒΙΤΡΟ – Είστε έτοιμοι να μπείτε στο σπιτάκι ζαχαροπλαστικής, να φορέσουμε τις ποδιές μας και να φτιάξουμε μπισκότα με καραμέλα βιτρό; Ένα μοσχομυρωδάτο εργαστήρι, για τους μικρούς μας φίλους, στο Εργοστάσιο Καραμέλας, που θα μας μάθει την τέχνη της καραμέλας και πώς μπορεί να μεταμορφωθεί σε τζάμι βιτρό!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΡΩΝΑΣ ΑΠΟ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΚΑΙ FACE-PAINTING – “Πώς, άραγε, μοιάζει το στέμμα του βασιλιά και της βασίλισσας της Καραμελοχώρας;” Στο στέκι των κατασκευών, θα έρθεις να ζωγραφίσεις, να ψαλιδίσεις, να δημιουργήσεις τις πιο γλυκές κατασκευές. Και, αν θέλεις, μπορούμε να σε ζωγραφίσουμε, με ό,τι σχέδιο μπορείς να φανταστείς!

ΚΑΡΑΜΕΛΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ – Ποιος θα γεμίσει πρώτος το καλάθι με τις καραμέλες; Παιχνίδια από όλο τον κόσμο, από όλα τα είδη! Καραμελοδρομίες και πολλά καραμελοπαιχνίδια!

ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ – Μέσα από την γοητεία και την φαντασία του θεατρικού παιχνιδιού, θα έρθουμε πιο κοντά στην καραμέλα. Το παιχνίδι, η κίνηση του σώματος, η σιωπή, ο αυτοσχεδιασμός και ο ρόλος, θα δώσουν στο κάθε παιδί την ευχαρίστηση και την απόλαυση που χρειάζεται!

Ο Μίκυ και η Μίνι – Οι αγαπημένες μας φιγούρες, Μίκυ και Μίνι, θα βρίσκονται κοντά μας, για να παίξουν και να φωτογραφηθούν με τους μικρούς μας φίλους!Εργοστάσιο Καραμέλας στα Χανιά και στο Ηράκλειο τον Δεκέμβριο!

Γενική Είσοδος στο Εργοστάσιο Καραμέλας: 5 Ευρώ. Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 21:00

Περισσότερες πληροφορίες στις σελίδες:

Εργοστάσιο Καραμέλας – ΧΑΝΙΑ

Εργοστάσιο Καραμέλας – Ηράκλειο

 

Μανόλης Κουκουρίκος

Ο Μανόλης είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση του εμπορικού κομματιού του cretangastronomy.gr. Σπούδασε Βιομηχανική Διοίκηση & Τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και καταρτίστηκε σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο Digital Marketing. Η σχέση του με το φαγητό έχει περάσει από πολλά στάδια (ναι έχει υπάρξει και street food junkie) και εξελίσσεται καθημερινά αλλά πλέον έχοντας και σαν οδηγό τη σελίδα, η μαγειρική αποτελεί μια αγαπημένη του ασχολία.

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο