Η πρότασή μας

Οι 5 πιο δημοφιλείς συνταγές του Οκτώβρη!

Οι 5 πιο δημοφιλείς συνταγές του Οκτώβρη!

Τι είδαν οι φίλοι μας τον Οκτώβρη; Μπορεί να ενδιαφέρουν κι εσάς και να επιχειρήσετε να τα δοκιμάσετε κάποια απ’ αυτά! Όλα τα υλικά των δημοφιλών συνταγών του Οκτώβρη είναι στις δόξες τους και το Νοέμβρη! Τα links για τις 5 πιο δημοφιλείς συνταγές είναι στις φωτογραφίες, αλλά στο κολάζ είναι η πρώτη δεκαδα. Όπως θα δείτε, τα πανεύκολα τυροπιτάκια στο τηγάνι είχαν την τιμητική τους.

Οι 5 πιο δημοφιλείς συνταγές του Οκτώβρη!

Σάρωσαν εδώ που τα λέμε: πάνω από 25000 επισκέψεις στη συνταγή, κοντά στις 150.000 προβολές του video στο facebook και σχεδόν 10.000 προβολές στο youtube!). Ακόμη, οι συνταγές με φθινοπωρινά φρούτα απέσπασαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών της σελίδας. Μήλα και κυδώνια στην πρώτη πεντάδα αλλά και σε πολλές από τις επόμενες θέσεις.  

Οι 5 πιο δημοφιλείς συνταγές του Οκτώβρη!

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

1)Τυροπιτάκια χωρίς φύλλο στο φούρνο ή στο τηγάνι

Οι 5 πιο δημοφιλείς συνταγές του Οκτώβρη!

 

2)Μηλόπιτα τριφτή εύκολη και οικονομική

Οι 5 πιο δημοφιλείς συνταγές του Οκτώβρη!

 

3)Κυδώνι γλυκό του κουταλιού

Οι 5 πιο δημοφιλείς συνταγές του Οκτώβρη!

 

4)Μαρμελάδα κυδώνι

 

Οι 5 πιο δημοφιλείς συνταγές του Οκτώβρη!

 

5)Νηστίσιμο κέικ μήλου στο multi στο μπλέντερ

Οι 5 πιο δημοφιλείς συνταγές του Οκτώβρη!

 

Κατά τα άλλα, η αλμυρή κολοκυθόπιτα εξακολουθεί να «παίζει» στην πρώτη δεκάδα ενώ στα πρώτα δέκα είναι και οι λαχανοντολμάδες με κιμά αλλά και τα μελομακάρονα! Ναι, από τον Οκτώβρη μελομακάρονα Κρήτης! Γιατί όχι;

Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την εμπιστοσύνη!

Καλά να είστε, καλά να περνάτε!

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο