Μενού εβδομάδας

Μενού 38# Από 16-9-2018 ως 22-9-2018

Μενού 38# Από 16-9-2018 ως 22-9-2018

Μενού 38# Από 16-9-2018 ως 22-9-2018

Στο σημερινό μας μενού περιλαμβάνονται και τα πρώτα φθινοπωρινά πιάτα. Έτσι δοκιμάζουμε τη γεύση της πρώτης κολοκύθας και την πρώτη μηλόπιτα της σεζόν! Βασικά όμως, δεν εγκαταλείπουμε  ακόμη τα καλοκαιρινά μας λαχανικά!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές!

Κυριακή 16-9-2018

Καλοκαιρινό στιφάδο

Μενού 38# Από 16-9-2018 ως 22-9-2018

 

 

Δευτέρα 17-9-2018

«Καλοκαιρινά» ζυμαρικά

Μενού 38# Από 16-9-2018 ως 22-9-2018

 

 

Τρίτη  18-9-2018

Αυγά τυλιγμένα με κιμά

Μενού 38# Από 16-9-2018 ως 22-9-2018

 

 

Τετάρτη  19-9-2018

Γίγαντες πλακί

Μενού 38# Από 16-9-2018 ως 22-9-2018

 

 

Πέμπτη 20-9-2018

Γεμιστά κολοκυθάκια με σάλτσα αυγολέμονο

Μενού 38# Από 16-9-2018 ως 22-9-2018

 

 

Παρασκευή  21-9-2018

Ρολά μελιτζάνας με τυρί

Μενού 38# Από 16-9-2018 ως 22-9-2018

 

 

Σάββατο 22-9-2018

Ψητό ψάρι με λαδολέμονο μουστάρδας

Μενού 38# Από 16-9-2018 ως 22-9-2018

 

 

Σαλάτες

Πιπεριές Φλωρίνης

Μενού 38# Από 16-9-2018 ως 22-9-2018

 

Πατατοσαλάτα με ωμή σάλτσα ντομάτας

Μενού 38# Από 16-9-2018 ως 22-9-2018

 

Βραστά βλίτα με κολοκυθάκια και πατάτες

Μενού 38# Από 16-9-2018 ως 22-9-2018

 

 

 

Συνοδευτικά – συμπληρώματα -λιχουδιές

Πουρές πατάτας με ελαιόλαδο

Μενού 38# Από 16-9-2018 ως 22-9-2018

 

Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

Μενού 38# Από 16-9-2018 ως 22-9-2018

 

Μαλαχτό σφουγγάτο

Μενού 38# Από 16-9-2018 ως 22-9-2018

 

Κίτρινη κολοκύθα σαβόρε

Μενού 38# Από 16-9-2018 ως 22-9-2018

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Η πρώτη μηλόπιτα της σεζόν, η αναποδογυριστή μας!

Μενού 38# Από 16-9-2018 ως 22-9-2018

 

Σουσαμένια κουλουράκια γάλακτος!

Μενού 38# Από 16-9-2018 ως 22-9-2018

 

Ρυζόγαλο

Μενού 38# Από 16-9-2018 ως 22-9-2018

 

Μπισκοτογλυκάκια σοκολάτας χωρίς ψήσιμο!

Μενού 38# Από 16-9-2018 ως 22-9-2018

 

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα!

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο