Vegan/vegetarian

Πανεύκολα σοκολατένια μπισκοτογλυκά χωρίς ψήσιμο

Πανεύκολα σοκολατένια μπισκοτογλυκά χωρίς ψήσιμο

Για να ευχηθούμε καλή σχολική χρονιά!

Για μερικούς από μας το έτος έχει δυο αρχικές μέρες. Μερικοί από μας όταν λέμε «του χρόνου» δεν εννοούμε το ημερολογιακό έτος που ακολουθεί. Μερικοί από μας όταν λέμε «τα παιδιά μου» δεν εννοούμε μόνο αυτά που γεννήσαμε. Μερικοί από μας διαλέξαμε αυτό που κάνουμε και θα το ξαναδιαλέγαμε παρόλο που ξέρουμε πώς είναι.

Πανεύκολα σοκολατένια μπισκοτογλυκά χωρίς ψήσιμο

Μερικοί από μας μάθαμε να εναλλάσσουμε νεύρα και  γέλια με συχνότητα απειροελάχιστη. Για μερικούς από μας δεν τελειώνει ποτέ η αγωνία των εξετάσεων.  Μερικοί από μας δακρύζουμε στο χαιρετισμό “γειά σου δασκάλα”.

Πανεύκολα σοκολατένια μπισκοτογλυκά χωρίς ψήσιμο

Θα μπορούσα να γράφω μέχρι αύριο αλλά θα κουράσω… Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα “μερικοί από μας” έχω ήδη σβήσει γράφοντας αυτή την ανάρτηση! Δεν θυμάμαι τον εαυτό μου εκτός εκπαίδευσης (είτε ως διδάσκουσα είτε ως διδασκόμενη) κι αυτό τα λέει όλα νομίζω!

Πανεύκολα σοκολατένια μπισκοτογλυκά χωρίς ψήσιμο

Μερικοί λοιπόν από μας γιορτάσαμε σήμερα τη δεύτερη Πρωτοχρονιά του 2018! Την πρώτη σχολική μέρα του σχολικού έτους 2018-2019, με αγιασμούς και γέλια και φιλιά κι ευχές και βασιλικούς!  Κερνάμε λοιπόν όπως επιβάλλεται  όλες τις Πρωτοχρονιές!

Πανεύκολα σοκολατένια μπισκοτογλυκά χωρίς ψήσιμο

Παρατηρήσεις

Παρατηρήσεις δεν έχουμε, μόνο πολλές ευχές για όλους τους μικρούς και μεγάλους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς! Καλά να είμαστε και να αντέχουμε ρυθμίσεις και μεταρρυθμίσεις!

Καλή μας χρονιά!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο